Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP x2 1012 Active Pen with App Launch

157550
HP x2 1012 Active Pen with App Launch | T4Z24AA
Beoordeling
Artikelnummer157550
FabrikantcodeT4Z24AA
EAN code0889894659767
Fabrieksgarantie 6 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Schrijf natuurlijk, start een app met één druk op de knop en maximaliseer uw mobiele productiviteit met de HP actieve pen met applicatiestartknop.

Eenvoudig navigeren op het scherm
Schrijf of teken met de pen op het scherm of gebruik de touch-applicaties voor interactie. Met geïntegreerde druksensoren bepaalt u de breedte van de getekende lijnen.

Sesam open u
Start een app op uw tablet met de pen via een programmeerbare Bluetooth functie die u met uw favoriete software kunt koppelen.

Gemakkelijk
Als hij binnen het bereik is, detecteert uw tablet de pen en geeft hij aan waar u deze op het scherm moet plaatsen. Met de twee knoppen aan de zijkant kunt u content wissen, markeren en erop klikken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.