Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech HDMI Wireless Display Adapter w

168889
Beoordeling
Artikelnummer168889
FabrikantcodeWIFI2HDMCGE
EAN code0065030855280
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze Miracast- en WiDi-adapter. De HDMI-over-draadloos-adapter biedt native ondersteuning van Miracast of WiDi mobiele apparaten zoals Android smartphones & tablets en Windowsr 8.1 laptops, Ultrabooks & Surface tablets. Bij de WiDi-ontvanger wordt ook extra software geleverd zodat hij gegarandeerd compatibel is met Windows-computers via een standaard wifi- of vaste LAN-verbinding.

Verbinden
Houd uw vergaderruimte netjes en zonder kabelwarboel door uw HDMI-projector op bijna elk mobiel apparaat aan te sluiten. Met native ondersteuning van een breed scala aan Miracast- en WiDi-smartphones en -tablets inclusief Samsung-apparaten met All-share & Screen Mirror software, is deze Miracast-ontvanger bij uitstek geschikt voor BYOD (Bring Your Own Device)-applicaties op kantoor en in vergaderruimtes.

Samenwerken
Werk samen met uw collega's door uw scherm moeiteloos en draadloos met verschillende videobronnen te delen en daartussen te schakelen. De Miracast-/WiDi-adapter heeft een intuïtieve interface die probleemloze bediening garandeert.

Communiceren
Uw mobiele apparaat is ontworpen om mobiel te zijn. Dit betekent dat het scherm te klein is om met meer dan twee personen te delen. Presenteer grote ideeën op het grote scherm vanaf het comfort en de mobiliteit van uw eigen smartphone, tablet of laptop.

Producteigenschappen Startech HDMI Wireless Display Adapter w

Kenmerken

Lengte
0.00 m

Design

Kleur
Zwart

Gerelateerde artikelgroepen Startech HDMI Wireless Display Adapter w

Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.