Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP USB-C Dock G4 USB-C Alt mode

185973
HP USB-C Dock G4 USB-C Alt mode | 3FF69AA#ABBHP USB-C Dock G4 USB-C Alt mode | 3FF69AA#ABBHP USB-C Dock G4 USB-C Alt mode | 3FF69AA#ABBHP USB-C Dock G4 USB-C Alt mode | 3FF69AA#ABBHP USB-C Dock G4 USB-C Alt mode | 3FF69AA#ABB
Beoordeling
Artikelnummer185973
Fabrikantcode3FF69AA#ABB
EAN code0192018639201
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Bereik een maximale productiviteit op kantoor met één USB-C kabelaansluiting naar het enterprise-klare HP USB-C dock G4[1]. Hij biedt een oplaadmogelijkheid voor uw HP notebook, ondersteunt tot drie schermen en biedt aansluitopties voor uw draadloze netwerk en accessoires.

Multitask als een pro
Sluit de kabel van het dock aan op de USB-CT-poort van het apparaat om op te laden[2] tijdens het werken, maak verbinding met het vaste netwerk en sluit een 4K-scherm of maximaal drie WSXGA -schermen[3] plus accessoires aan via twee DisplayPortT-, HDMI-, RJ-45- en vijf USB-poorten.

Binnen en buiten veilig
Creëer optimale beveiliging met een dock zonder drivers en zonder intern flashgeheugen dat fysiek kan worden vergrendeld met een oog voor een slot en een slot naar keuze.

Beheer van enterpriseniveau
Kies voor geavanceerd netwerkbeheer met PXE-boot, ondersteuning voor Wake-on-LAN en MAC-adres Pass Through, ook als het systeem aan, in slaapstand of uit staat, en 802.1x authenticatie.

Support van wereldklasse
- Eén jaar garantie biedt een gerust gevoel.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.