Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Cygnett Powerbank 2500mAh

186873
Cygnett Powerbank 2500mAh | CY1745PBCHE?CS
Beoordeling
Artikelnummer186873
FabrikantcodeCY1745PBCHE?CS
EAN code848116011813
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier


Neem me met je mee
Slank en ultralicht. Deze powerbank is superhandig omdat hij gemakkelijk in uw tas, broekzak of handtas glijdt. Met deze gemakkelijk toegankelijke, draagbare oplader kun je je apparaten opladen zodra je deze uit de doos haalt - hij is al voor je opgeladen, dus de powerbank is klaar voor gebruik!

Het gestroomlijnde, compacte ontwerp van deze powerbank wordt aangevuld door de handige geïntegreerde Micro-USB-kabel, evenals een USB-uitgang en een aparte Mirco-USB-kabel om op te laden. Met zijn totale output van 1 Ampère kunt u hiermee items opladen zoals uw smartphone of luidsprekers en andere apparaten van vergelijkbare grootte.

Meer kracht, sneller
Cygnett heeft het nieuwste op het gebied van Lithium Polymer-batterijtechnologie gebruikt bij het ontwerpen van hun powerbank, die daardoor meer lading vasthoudt en een hoger vermogen levert. Wanneer u de powerbank gebruikt, kunt u uw smartphone één keer opladen voordat u hem opnieuw moet opladen.



Hoe weet je wanneer je de powerbank moet opladen? Het is makkelijk. Cygnett hebben een handige LED-batterijindicator toegevoegd, zodat u altijd weet wanneer u bijna geen stroom meer verbruikt. Het opladen is eenvoudig, sluit eenvoudigweg de powerbank aan op een computer, autolader of wandlader met behulp van de meegeleverde Micro-USB-kabel. De batterij schakelt zichzelf automatisch uit wanneer ze niet wordt gebruikt, waardoor die kostbare batterij wordt bespaard voor de volgende keer dat u hem nodig hebt.

Overal opladen, Overal gebruiken
Je vindt een Micro-USB-kabel bij deze powerbank, maar hij is ook compatibel met Apple-producten met een Lightning-kabel of een door Apple gecertificeerde MFI-kabel (niet meegeleverd)

• Batterij: Lithium-Polymeer 2500mAh

Producteigenschappen Cygnett Powerbank 2500mAh

Kenmerken

Kleur
Zwart

Energie

Batterijvermogen
2500 mAh
Batterij type
Lithium Polymeer
Batterijvermogen
0-3000 mAh

Kenmerken

Bijgeleverde kabels
Micro USB

Producteigenschappen van Cygnett Powerbank 2500mAh

    • Batterij: Lithium-Polymeer 2500mAh

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
566692 Ewent EW1276 Smartphone Car Mount 24 € 4,95

Gerelateerde artikelgroepen Cygnett Powerbank 2500mAh

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.