Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lenovo Legion Y530 Gaming - 81FV00GKMH laptop

188462
Beoordeling
Artikelnummer188462
Fabrikantcode81FV00GKMH
EAN code0192940111783
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Deze 15,6" laptop geeft je precies wat je nodig hebt voor een gamebeleving waarbij prestaties en draagbaarheid elkaar in evenwicht houden. Het prachtige gestroomlijnde ontwerp en de allernieuwste specificaties staan garant voor krachtige mogelijkheden. Met een warmteregulering die zorgt voor een koelere en stillere werking en een volledig toetsenbord met witte achtergrondverlichting richt de Lenovo Legion Y530-laptop zich op iedereen die overal wil kunnen gamen.

Gaming in een nieuw jasje
De tijd van grote, lompe gaminglaptops is voorbij. De computers van nu zijn stijlvol aan de buitenkant en zeer krachtig aan de binnenkant. Met 24 mm en 2,3 kg vormt het nieuwe ontwerp van de Lenovo Legion Y530-laptop het ideale evenwicht tussen legendarische gamingprestaties en praktische draagbaarheid.




Schermvullende games
Dankzij de dunne randen kan de Y530 meer dan 2 miljoen pixels laten zien op een nagenoeg randloos 15,6" FHD-beeldscherm. Voeg daarbij de helderheid van 300 nits en een ontspiegeld IPS-scherm toe en je hebt een laptop die bij uitstek geschikt is om je favoriete games tot leven te brengen, voor adembenemend en meeslepend gamen, waar je ook bent.

Ontworpen voor de toekomst
De Y530 is voorzien van een krachtige mobiele Intel Core i7 processor van de 8e generatie voor ultieme prestaties onderweg. Dankzij de Intel Optane-technologie kun je gamen zoals jij dat wilt, met maximaal zes cores en twaalf threads die het mogelijk maken om op hoog niveau te gamen en professionele content te maken.


Essentiële graphics voor elke gamer
De Y530 is een echte gamecomputer met de kracht van NVIDIA Pascal, de meest geavanceerde GPU-architectuur die ooit is gemaakt. Deze geavanceerde GPU levert uitmuntende prestaties in HD en ondersteunt DirectX12-functies om supersnel, vloeiend en energie-efficiënt te gamen. De Y530 zit boordevol met nog meer innovatieve gamingtechnologieën van NVIDIA, zodat je van de nieuwste games in hun volle glorie kunt genieten.

Meer kracht per millimeter
Deskundig vakmanschap gaat verder dan het ontwerp. Ontwikkelaars hebben duizenden uren besteed aan het ontwerp van de Y530 om een laptop te creëren die zowel krachtig als dun is. Onze technici hebben al hun expertise gestoken in het ontwerp van de batterij, I/O-plaatsing, de koeling en het moederbord, waardoor deze krachtige gaminglaptop, met DDR4-geheugen en PCIe SSD-opslag, is voorzien van de beste hardware.

Precisietoetsen voor precisieopdrachten
Aangezien het toetsenbord het eerste en het laatste is dat je aanraakt tijdens een gamingsessie, zijn de details ervan belangrijk. De Y530 is voorzien van een volledig toetsenbord dat snel reageert, met een numeriek toetsenblok, een witte achtergrondverlichting en een toetsafstand van 1,7 mm voor de meest ergonomische en comfortabele gamebeleving.




Stil en koel
Warmte is de vijand van gamingprestaties, maar niet bij het nieuwe ontwerp van de Y530. Het koelsysteem met twee kanalen biedt verschillende voordelen: afzonderlijke koeling van CPU en GPU voor een lagere systeemtemperatuur, vier ventilatieopeningen voor een verbeterde luchtstroom en 70 aparte ventilatorbladen per kanaal voor minder systeemgeluid.

Haal meer uit je entertainment
Met Dolby AudioT Premium geniet je van entertainment met een rijk en krachtig geluid. Het systeem past het geluid dynamisch aan om thuisbioscoopkwaliteit te leveren met een virtuele surroundsound-beleving voor al je entertainment. Met diepe bassen en een verbeterd volume draait alles om het geluid, dat luid en helder genoeg is om te delen met je medegamers.

Producteigenschappen Lenovo Legion Y530 Gaming - 81FV00GKMH laptop

Type laptop

Game laptop
Hybride 2-in-1

Kenmerken

Kleur
Zwart

Processor

Processorfabrikant
Intel
Processorfamilie
Core i7
Processortype
8750H
Snelheid
2.2 GHz
Maximale snelheid
4.10 GHz
Cache
9.0 MB

Geheugen

Geheugen
16 GB
Type geheugen
DDR4

Opslag

SSD
Aantal SSD's
1
SSD Grootte
256 GB
Harddiskgrootte
1000 GB
Intel Optane geheugen
0 GB

Beeldscherm

Schermgrootte
15.6 inch
Touchscreen
Resolutie
1920 x 1080 px
Schermtype
Full HD
Beeldverhouding
16:9
Mat scherm

Videokaart

Grafischekaart
NVIDIA GeForce® GTX 1050Ti
Type grafischekaart
GTX 1050TI
Geheugen videokaart
4 GB
Type geheugen videokaart
GDDR5

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Gigabit LAN
Netwerkaansluiting (RJ45)

Poorten & interfaces

Microfoonaansluiting
Koptelefoonaansluiting

Aansluitingen

Microfoon/koptelefoon combi

Poorten & interfaces

Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
Micro HDMI
HDMI
DisplayPort

Optische drive

DVD-RW

Audio

Speakers

Camera

Webcam

Toetsenbord kenmerken

Vingerafdruklezer

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home
Taal besturingssysteem
NL

Gewicht en omvang

Breedte
365 mm
Diepte
260 mm
Hoogte
24 mm
Gewicht
2.30 kg

Gerelateerde artikelgroepen Lenovo Legion Y530 Gaming - 81FV00GKMH laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.