Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ASUSTOR AS4002T

188693
ASUSTOR AS4002T | AS4002TASUSTOR AS4002T | AS4002TASUSTOR AS4002T | AS4002TASUSTOR AS4002T | AS4002TASUSTOR AS4002T | AS4002T
Beoordeling
Artikelnummer188693
FabrikantcodeAS4002T
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Asustor AS4002T is gebouwd met slechts twee snelheden; SNEL en EXTREEM.
•Upgrade van netwerk apparatuur naar 10gbE vereist.
•Hoogwaardige dual core 10gbE NAS balancering en prestaties

Een nieuw Uiterlijk!
Verbeterde stofpreventie, koeling en stabiliteit.?
Het AS40 serie diamant-vormige exterieur heeft een magnetische kap voor eenvoudige toegang tot de interne schijven. Het hexagonaal vormgegeven voorpaneel zorgt voor een licht, maar sterk frame voor toegevoegde duurzaamheid en bescherming. De AS40 serie wordt ook geleverd met een beter ontwerp voor de koeling, zodat er een betere airflow ontstaat, wat weer zorgt voor een langer leven en een lager uitvalspercentage.

Installatie zonder Gereedschap
ASUSTOR's AS40 serie introduceert nieuwe gereedschapsloze schijflades om het installeren van harde schijven te vereenvoudigen. Elke NAS wordt geleverd met beugels om de schijven simpel te installeren. Hot-swapping van harde schijven wordt ondersteund op de AS40 serie, zodat harde schijven snel en zonder uitschakelen van de NAS verwisseld kunnen worden.






PC-loze Software Installatie
Mobiele installatie met AiMaster in slechts 3 stappen! Vind uw NAS, systeem initialisatie en installatie, energiebeheer, ADM firmware updates, systeem informatie en meer zijn allemaal beschikbaar vanaf uw mobiele apparaat en op elk moment.






Dual Core 64bit CPU en DDR4 RAM
De Marvell 64bit CPU in de AS40 serie bevat twee kernen, geklokt op 1.6Ghz en aangedreven door ARM Cortex A72 microarchitectuur. Vergeleken met de Cortex-A15 kern, is de Cortex-A72 drie en een half maal sneller terwijl hij 75% minder stroom verbruikt. De 64 bit architectuur ondersteunt tot 16TB op een enkel volume. De AS40 serie ondersteunt tevens DDR4 RAM dat gesoldeerd is op het moederboard, waardoor een nog snellere bandbreedte en lager stroomverbruik geleverd wordt dan DDR3.

10gbps snelheden, ongelimiteerd potentieel
ASUSTOR's AS40 serie NAS apparaten is de eerste lijn consumenten NAS apparaten die ontwikkeld is door ASUSTOR met 10gbps bandbreedte over Ethernet. Onze 10gbps Ethernet poort maakt gebruik van RJ45, wat verschilt van SFP zodat het toegankelijker is voor consumenten en flexibel met verschillende Ethernet snelheden en standaarden.






Tot 3gbps geaggregeerde prestaties
De AS40 serie NAS apparaten kan tot 3gbps aan geaggregeerde prestaties leveren. Zelfs zonder 10gbps switch of router kunnen door het aansluiten van alle Ethernet poorten (twee gigabit, één 10gb) en het inschakelen van Link Aggregatie op de AS40 serie, 3 gigabit verbindingen gecombineerd worden tot één verbinding.






Bekende Tablet-achtige UI
ADM 3.0 heeft een flexibel ontworpen bureaublad layout die een optimale configuratie kan bieden, gebaseerd op de schermresolutie. Bovendien kunnen gebruikers bij de organisatie van Apps, met behulp van de handige App groeperingsfunctie, beheer ervaren dat veel weg heeft van een tablet.

Ultra-stille werking
De AS40 serie apparaten produceert slechts 19 decibel geluid als deze stand-by staat, dit staat gelijk aan het nauwelijks hoorbare geluid van een vallende speld. As hij in bedrijf is wordt er slechts 32 decibel geluid geproduceerd, wat gelijk is aan het fluisterende geluid van een stille bibliotheek, waardoor de AS40 serie modellen naadloos en comfortabel geintegreerd kan worden in elke leefomgeving.

24/7 betrouwbaarheid en duurzaamheid
Elke ASUSTOR NAS is ontwikkeld en geschikt voor 24/7 gebruik. ASUSTOR NAS apparaten hebben tevens rigoureuze testen ondergaan, zoals val- en brandtesten om de duurzaamheid onder extreme omstandigheden te testen. Er zijn warmtegeleiders toegevoegd aan gevoelige componenten om de wamte af te voeren, waardoor de levensduur van het apparaat verlengd wordt.

Bespaar stroom om geld te besparen
ASUSTOR NAS producten zijn ontworpen en ontwikkeld rondom ecologisch vriendelijke concepten. Als zij in bedrijf zijn gebruiken onze apparaten veel minder stroom dan de gemiddelde computer of server. Bovendien kunt u met onze geavanceerde opties om het stroomverbruik te beheren, uw NAS en harde schijven efficient beheren. Hiermee verlaagt u de stroomrekening en verlengt u tegelijkertijd het leven van uw harde schijven. Als hij in schijf hybernatie verkeert, verbruikt de AS4002T slechts 12.7 Watt aan stroom. Onder normale omstandigheden verbruikt hij nog steeds slechts 19.5 Watt aan stroom.

Platform overkoepelende toegang voor meerdere Gebruikers
De ASUSTOR NAS biedt naadloze, platform overkoepelende toegang voor alle gebruikers waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met uw NAS vanuit Windows, MAC OS X of Unix-achtige besturingssystemen, ongeacht of u gebruik maakt van een PC, Notebook, Tablet, of Smartphone.

Uitgebreide Backup Oplossingen
De AS40 voorziet in 12 verschillende backup mogelijkheden en is verbonden met een groot aantal publieke cloud opslag diensten waaronder Amazon S3, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box.Net, HiDrive, Ralus, WonderBox,xCloud en CrashPlan.U kunt ook gebruik maken van FTP Verkenner, USB Externe harde schijf behuizingen, externe harde schijven en lokale backup om u te verzekeren van een goed backup van uw data. Of u nu gebruik maakt van Windows, Mac of Linux, ASUSTOR biedt de juiste gereedschappen voor uw backup behoeften.
De MyArchive backup technologie verandert de NAS in verwijderbare opslag archieven. Plaats een MyArchive harde schijf direct in een NAS voor eenvoudige toegang, backup en deel terabytes aan content.

Producteigenschappen ASUSTOR AS4002T

Aantal bays
2
Lege behuizing
CPU
Marvell ARMADA-7020
DRAM
2048 MB
Leessnelheid
0.00 MB/sec
Schrijfsnelheid
0.00 MB/sec
DLNA
UPnP
FTP Server
iTunes Server
Apple Filing Protocol (AFP)
IPv6

Design

Geluidsniveau
32.0 dBA

Energie

Stroomverbruik
19.5 Watt

Netwerk

Gigabit LAN

Aansluitingen

eSATA

Kenmerken

Capaciteit
0 GB

Opslagmedia

Hot swappable HDD
RAID ondersteuning
0, 1, 5, 10 JBOD

Gewicht en omvang

Gewicht
0.00 kg

Gerelateerde artikelgroepen ASUSTOR AS4002T

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Netwerk Opslag Accessoires
Klik hier voor Netwerk Opslag Accessoires

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.