Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Smanos W100 WiFi/PSTN Alarm Systeem

188711
Smanos W100 WiFi/PSTN Alarm Systeem | W100Smanos W100 WiFi/PSTN Alarm Systeem | W100Smanos W100 WiFi/PSTN Alarm Systeem | W100Smanos W100 WiFi/PSTN Alarm Systeem | W100
Beoordeling
Artikelnummer188711
FabrikantcodeW100
EAN code8718868020628
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Smanos W100 is een Plug & Play Wi-Fi en PSTN vriendelijk alarmsysteem, met zeer eenvoudige draadloze installatie en Touch screen. Sluit een PSTN vaste lijn aan en volg de eenvoudige installatie stappen via Wi-Fi en uw huis is beveiligd. U kunt het systeem simpelweg controleren en besturen via de gratis smartphone App. Wanneer het alarm wordt geactiveerd zullen de door u voorgeprogrammeerde nummers een telefonische melding ofpush-bericht ontvangen. Zo bent u direct op de hoogte van waargenomen meldingen.

Prachtige Techniek
De W100 is een strak ogend alarmsysteemwelke anoniem werkt en moeiteloos past in iedere ruimte. Het LED-scherm en Touch screen bedieningspaneel zijn eenvoudig te bedienen en gaan mee met de tijd.

Dubbele Beveiliging
De PSTN-verbinding is de eerste beveiliging. Als het alarm wordt geactiveerd, belt het systeem naar voorgeprogrammeerde nummers om u te informeren.Bevoegde nummers kunnen ook inbellen om wijzigingen in de instellingen te maken. De WiFi-verbinding is IEEE 802.11b / g compatibel en werkt als back-up. Als een alarm wordt geactiveerd en de vaste lijn (PSTN) in het gedrang komt, kan het systeem nog steeds waarschuwingen sturen en smartphone App opdrachtenaccepteren. Dubbel netwerk, dubbel veilig.

Uiterst Betrouwbaar
Tot wel zes telefoonnummers kunnen worden voorgeprogrammeerd voor noodmeldingen. Het W100 bedieningspaneel communiceert met zijn detectoren en sensoren via de professionele 868MHz frequentie, waardoor alle signaaloverdrachten stabiel en storingsvrij zijn.

Altijd binnen handbereik
De smartphone app is iOS7-compatibel en blijft altijd met het systeem verbonden via WiFi. De applicatie heeft een mooi uiterlijk en werkt bijzonder vriendelijk. Netzoals de W100.

Links met betrekking tot Smanos W100 WiFi/PSTN Alarm Systeem

.   http://www.smanos.com/nl/W100


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.