Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark C2425DW

191998
Beoordeling
Artikelnummer191998
Fabrikantcode42CC140
EAN code0734646655934
Fabrieksgarantie48 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Begin uw kleurenavontuur met de Lexmark C2425dw, een printer voor kleine werkgroepen waarmee u de kosten van kleurenuitvoer kunt beperken en tot 25 [23] ppm* kunt afdrukken.

4 jaar garantie na registratie
Voor extra gemoedsrust kunt u na registratie nu profiteren van een garantie van 4 jaar.

Vloeiende interactie
Door het compacte formaat kunt u makkelijk een plekje vinden voor deze printer. De printer is bovendien eenvoudig in het gebruik dankzij een nieuwe aan/uit-knop op het voorpaneel, een USB-poort voor direct afdrukken, een 2,4-inch lcd-kleurenscherm met toetsenblok en veilig apparaatbeheer via een browser.

Kleuren die er duur uitzien, maar het niet zijn
Dankzij PANTONE®-kalibratie, geïntegreerde kleurvoorbeeldpagina's en Lexmark Kleurvervanging kunt u intern accurate, professionele kleuren afdrukken. U bespaart toner via inbegrepen functies waarmee u kunt kiezen wanneer en hoeveel kleur u wilt afdrukken, inclusief afdrukstuurprogramma's voor alleen zwart-witafdrukken, machtigingen voor kleurenafdrukken per gebruiker, algemeen beheer van de kleurdichtheid, objectspecifieke kleurbesparing, een proefversie vóór de echte afdruk en nog veel meer.

Duurzaam ontwerp
Een stalen behuizing, een beeldverwerkingssysteem dat lang meegaat en een robuust papierinvoersysteem dat materialen van allerlei soorten en maten betrouwbaar verwerkt, staan garant voor een lange levensduur in elke omgeving.

Op alle fronten beveiligd
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerpen en de ontwikkelen van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen u uw gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin. Daarom heeft Keypoint Intelligence - Buyers Lab aan Lexmark de prestigieuze BLI PaceSetter-onderscheiding voor Document Imaging Security*** toegekend. En met dit Lexmark product bent u voorbereid op de AVG.

Traditionele aansluitingen, draadloos gemak
Naast de ingebouwde USB- en Gigabit Ethernet-aansluiting kunt u met dit apparaat draadloos verbinding maken via de ingebouwde Wi-Fi, maar ook via AirPrint, Google Cloud Print en Mopria in elk netwerk met Wi-Fi-toegang. En met Lexmark Mobile Print kunt u heel eenvoudig afdrukken: druk op een knop, kies uw printer en haal de afdruktaak op.

Energiezuinig
Met energiebeheerfuncties die het stroomverbruik verminderen, ongeacht of het apparaat actief is of in de slaapstand staat, is elke bespaarde watt mooi meegenomen. Dankzij een lagere verhittingstemperatuur, automatisch beheer van processorcores op basis van de werkbelasting en standaard dubbelzijdig afdrukken heeft dit apparaat een EPEAT® Silver-classificatie en een ENERGY STAR® (2.0)-certificering behaald. Dat is gunstig voor het milieu én voor uw budget.

Producteigenschappen Lexmark C2425DW

LED Technologie

Afdrukken

Printsnelheid (zwart)
23.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
10.1 s
Printsnelheid (kleur)
23.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
10.1 s
Maximale Printresolutie
2400 dpi
Dubbelzijdig Printen
Aanbevolen Printvolume
6500 per maand
Max. Papierformaat
A4

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint
Kaartlezer

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
75000 per maand

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
1.4 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
400.0 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH)
442x595x402 mm
Gewicht
23.80 kg

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
2
Capaciteit 1e invoerlade
250 vel

Prestatie

Geheugen
512 MB
Geluidsproductie
48 dB

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting
WiFi
NFC

Gerelateerde artikelgroepen Lexmark C2425DW

Papier
Klik hier voor Papier
 
Tonercartridges
Klik hier voor Tonercartridges
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.