Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG AURA Terminal RGB Controller

196408
Asus ROG AURA Terminal RGB Controller | 90MP00X0-M0DAY0
Beoordeling
Artikelnummer196408
Fabrikantcode90MP00X0-M0DAY0
EAN code4712900968514
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wat is ROG Aura Terminal?
Met vier onafhankelijk bestuurbare adresseerbare RGB-headers, kunt u met de ROG Aura Terminal kleuren en lichteffecten synchroniseren met andere Aura-apparatuur of genieten van verlichting die reageert op actie op het scherm voor een boeiende spelervaring.

ROG Aura Terminal bouwt voort op de basis van ons Aura-ecosysteem en biedt u alle uitgangen die nodig zijn om uw gevechtsapparaat uit te rusten met omgevingsadresseerbare RGB-verlichting. De meegeleverde Halo-software gaat nog een stapje verder met een dynamisch lichteffect dat je scherm vergroot om je dieper in het spel te trekken. Geef het een kans, je zult niet terugwillen.

Aandacht voor detail
Met een zwarte afwerking in geborsteld aluminium en een subtiel verlicht logo, is de Aura Terminal gemaakt om er overal goed uit te zien.

De terminal kan worden geconfigureerd voor een van de volgende verlichtingsmodi wanneer deze wordt gebruikt als een op zichzelf staand product.



Content
1 x QSG
ROG adresseerbare RGB-strips van 2 x 30 cm
RGB-ROG adresseerbare RGB-strip van 1 x 60 cm
3 verlengkabels
1 x 45W voedingsadapter
1 x DC naar MOLEX-kabel
1 x Micro USB naar USB 2.0 Type-A datakabel
1 x Micro USB naar 9-pins header datakabel
3 x packs van 3M dubbelzijdige tape (5 cm)
1 x ROG-stickers
2 x ROG-kabelbinders

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.