Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs

196671
Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs | FM001Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs | FM001Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs | FM001Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs | FM001Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs | FM001Black Eye Filming Handle & TrMobile Devs | FM001
Beoordeling
Artikelnummer196671
FabrikantcodeFM001
EAN code6430055450880
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Black Eye Tripod kan niet ontbreken in de uitrusting van mensen die wel van een beetje actie houden en dit het liefst allemaal vastleggen. Of van mensen die hun vakantie of indrukwekkende wereldreis graag willen delen met hun vrienden en/of familie. Met deze tripod van Black Eye maak je namelijk moeiteloos stabiele video's, de leukste selfies of natuurfoto's.

Stevige grip voor jouw smartphone, spiegelreflex of action camera
Een van de voordelen van deze Black Eye tripod is dat hij geschikt is voor smartphones, spiegelreflex camera's en action camera's. De tripod is voorzien van een stevig grip bevestigings systeem dat zorgt dat je snel en veilig jouw apparaat kan bevestigen. Hierdoor kun je als er iets gebeurt direct het moment vastleggen op zonder bang te hoeven zijn dat jouw mobiele telefoon of camera eruit valt.

Ontdek nieuwe dimensies
Deze tripod van Black Eye biedt een groot scala aan foto- en filmmogelijkheden. Zo kun je de tripod uitvouwen en op de grond neerzetten om bijvoorbeeld die prachtige zonsondergang te filmen terwijl jij de laatste dingen klaar maakt voor het kampvuur. Daarnaast is het bovenste gedeelte van de tripod uitschuifbaar en kun je daarmee de beste selfies maken.

Licht & Compact Design
Bij het design van deze tripod heeft Black Eye er rekening mee gehouden dat jij hem overal gemakkelijk naartoe wilt kunnen nemen. De tripod is daarom gemaakt van duurzaam en lichtgewicht aluminium. Daarnaast is de tripod inschuifbaar waardoor je hem compact kan maken en hij zo eenvoudig in je tas of rugzak past.



Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.