Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Black Eye HD Combo Smartphone Lens

196672
Black Eye HD Combo Smartphone Lens | CM002Black Eye HD Combo Smartphone Lens | CM002Black Eye HD Combo Smartphone Lens | CM002Black Eye HD Combo Smartphone Lens | CM002Black Eye HD Combo Smartphone Lens | CM002
Beoordeling
Artikelnummer196672
FabrikantcodeCM002
EAN code6430055450439
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Til jouw foto's naar een hoger niveau met dit Black Eye HD Smartphone Lenzen Combinatiepakket. In één pakket zitten gewoon een HD Groothoeklens én een HD Macro lens van Black Eye wat dit tot een echte "must have" maakt voor alle mobiele fotografen. Het dubbel gecoate handgewalste glas produceert natuurlijke kleuren en voorkomt ongewenste reflecties. Met deze telefoon lenzen maak je daardoor eenvoudig de prachtigste foto's.

Leg ieder detail haarscherp vast
Dit combinatiepakket van Black Eye bevat een HD Groothoeklens en een HD Macro lens. Doordat de groothoeklens een uitzichthoek heeft van 160° ben je met deze lens in staat om meer elementen uit de omgeving op één foto te krijgen. Deze lens is dus bijvoorbeeld ideaal voor als je foto's van een groter landschap wil maken. De HD Macro Lens daarentegen biedt je de mogelijkheid om tot wel 15x in te zoomen en heeft een focusafstand van 20-26 mm waardoor je eenvoudig elk detail kan vastleggen.

Makkelijk te bevestigen
Een van de grote voordelen van Black Eye lenzen is dat deze op elke smartphone, laptop of tablet passen. De lenzen zijn namelijk voorzien van een Universal Clip systeem dat ervoor zorgt dat je de lens moeiteloos op het apparaat bevestigt en deze ook weer eenvoudig ervan afhaalt als je de lens even niet nodig hebt. Tijdens het gebruik zullen de lenzen overigens stevig vast blijven zitten.

Eenvoudig te verwisselen
Wil je een andere smartphone lens van Black Eye gebruiken? Het enige wat je dan hoeft te doen is de huidige lens uit de clipper te draaien en de gewenste lens er in te draaien. Dit betekent daardoor dat je meerdere lenzen kan meenemen en maar één clipper op zak hoeft te hebben. Heb je weer wat extra plek om die powerbank op te bergen tijdens een van de vele fototochten. Want met deze lenzen kan je je het niet permitteren dat je batterij leeg is.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.