Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hombli Smart Bulb (7W) Filament (E27)

200571
Beoordeling
Artikelnummer200571
FabrikantcodeHBEB-0129
EAN code8719323914742
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Voeg een unieke vintage look toe aan uw lampen met de dimbare gloeidraad Smart Bulb. Creëer de perfecte sfeerverlichting in uw huis om tv te kijken, te lezen of een andere activiteit. Schakel eenvoudig uw lichten in of uit of pas de helderheid aan via de gratis Hombli Smart Life-app op uw smartphone.

Volledige controle met één app
Schakel eenvoudig uw lichten in of uit, stel de kleurtemperatuur in of pas de helderheid aan met de gratis Hombli-app op uw smartphone.

"Alexa, doe het licht in de slaapkamer uit!"
Werkt met Amazon Alexa en de Google Assistent voor handsfree spraakopdrachten. Gebruik je stem om de lichten te dimmen terwijl je tv kijkt of schakel alle lichten uit voordat je gaat slapen met één simpele opdracht.

Overal bedienen
Of u nu thuis of onderweg bent, u kunt uw huis overal ter wereld bedienen, bewaken en automatiseren via de gratis Hombli-app.

Slechts een enkele tik ...
Stel uw lichten in om automatisch aan of uit te schakelen voor specifieke omstandigheden, zoals tijd, zonsondergang / zonsopgang of aangepaste acties.

Combineer eenvoudig meerdere smart home-apparaten om scenario's te maken en bedien ze met een enkele tik of spraakopdracht.


Laptop


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.