Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hombli Smart IR Remote Control

200575
Hombli Smart IR Remote Control | HBUR-0100
Beoordeling
Artikelnummer200575
FabrikantcodeHBUR-0100
EAN code8719323914797
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Hombli Smart IR Remote Control vervangt elke traditionele infrarood afstandsbediening met 360° bereik en te bedienen met meerdere apparaten. Verander uw smartphone in een universele afstandsbediening met de Homli Smart Life-app. Ondersteunt meer dan 80.000 apparaten van populaire merken, waaronder Samsung, Sony en Philips.

Betrouwbare gegevensbescherming
Hombli wordt mogelijk gemaakt door Tuya Smart en volgt internationale normen voor privacyprotocollen, informatiebeveiliging en identiteitsbescherming.

Universele slimme IR-afstandsbediening
Verander uw smartphone in een universele afstandsbediening met behulp van de Homli-app. Ondersteunt meer dan 80.000 apparaten van populaire merken, waaronder Samsung, Sony en Philips.

"Alexa, zet de tv aan! "
Werkt perfect met Amazon Alexa en de Google Assistent voor handsfree spraakopdrachten. Gebruik uw stem om de tv, airconditioner (AC) of een ander op afstand bestuurd apparaat met IR in of uit te schakelen.

Slechts een enkele tik ...
Stel uw Smart IR-afstandsbediening in om automatisch te werken naar specifieke omstandigheden zoals tijd, temperatuur, zonsondergang / zonsopgang en aangepaste acties.

U kunt zelfs meerdere smart home-apparaten combineren en deze bedienen met een enkele tik of spraakopdracht.


lamp


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.