Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hombli Smart Socket EU

200579
Hombli Smart Socket EU | HBSS-0109
Beoordeling
Artikelnummer200579
FabrikantcodeHBSS-0109
EAN code8719323914834
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Smart Socket beschikt over 220-250V, is tot 16A of 3680W, voorzien van een overbelastingsbeveiliging en is gemaakt van vlamvertragend materiaal. Controleer op afstand of huishoudelijke apparaten per ongeluk zijn ingeschakeld en schakel ze overal uit via de gratis Hombli Smart Life-app op uw smartphone. Verlaat je huis zorgeloos!

Real-time energiebewaking
Bespaar geld door realtime stroomrapporten van uw huishoudelijke apparaten te controleren en schema's in te stellen om kosten te besparen.

Overal bedienen
Of je nu thuis of onderweg bent, je kunt je huis overal ter wereld bedienen, bewaken en plannen via de gratis Hombli-app.

"Alexa, zet het koffiezetapparaat aan!"
Werkt perfect met Amazon Alexa en de Google Assistent voor handsfree spraakopdrachten. Gebruik uw stem om het koffiezetapparaat in te schakelen wanneer u 's ochtends wakker wordt of maak een groep met meerdere huishoudelijke apparaten en bedien ze allemaal met een enkel spraakcommando.

Slechts een enkele tik ...
Stel uw Smart Socket Duo in om automatisch te werken naar specifieke omstandigheden zoals tijd, zonsondergang / zonsopgang, temperatuur of gebeurtenissen.

Combineer eenvoudig meerdere smart home-apparaten om scenario's te maken en bedien ze met een enkele tik of spraakopdracht.


stekker



Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.