Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L

200595
Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L | KPK001Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L | KPK001Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L | KPK001Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L | KPK001Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L | KPK001Kodak Fotografie Kit, Lenzen, Tripod, L | KPK001
Beoordeling
Artikelnummer200595
FabrikantcodeKPK001
EAN code6430055451931
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Landschappen of extreme close-ups - u kiest. Deze 2-in-1 lens verandert van een royale 18 mm ultragroothoeklens in een macrolens en terug met een paar slagen van de pols.

Statief: een stevig statief dat verandert in een compact handvat met een stevige grip. Biedt zowel horizontale als verticale opnamen voor onbeperkte creativiteit. Werkt ook met kleine camera's. Inclusief een externe Bluetooth-sluiter voor externe camerabediening.

Portretlicht: een klassiek ringlicht voor extra licht en stijl. Verlicht uw onderwerpen en laat ze er fantastisch uitzien door hun unieke functies naar voren te brengen en rimpels te verwijderen. Werkt met camera's aan de voor- en achterzijde - en ook aan selfies.

Reistas: stevige reistas met rits voor eenvoudig inpakken en beschermen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.