Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Fibaro Easy Start Pack

200801
Fibaro Easy Start Pack | FGESP-001ZW5_NLFibaro Easy Start Pack | FGESP-001ZW5_NLFibaro Easy Start Pack | FGESP-001ZW5_NLFibaro Easy Start Pack | FGESP-001ZW5_NLFibaro Easy Start Pack | FGESP-001ZW5_NL
Beoordeling
Artikelnummer200801
FabrikantcodeFGESP-001ZW5_NL
EAN code5902701701116
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Fibaro Easy Start Pack is een prachtige basis voor het automatiseren van je huis. Hiermee haal je een combinatie van de handigste snufjes in huis. Inbegrepen bij het start pack: Home Center Lite, twee Wall Plugs, The Button en Motion Sensor.

Home Center Lite
Home Center Lite is een miniatuurbrein van het FIBARO-systeem, dat gebruik maakt van de perfecte oplossingen van Home Center 2. De centrale maakt het beheer van verschillende multimedia-apparaten en intelligente huissystemen mogelijk. Met Home Center Lite kun je gegevens in de cloud opslaan en beschik je over een herstelsysteem waarmee je eenvoudig de functionaliteit van het systeem kunt herstellen. De gebruiker kan de instellingen beheren met behulp van de intuïtieve FIBARO-applicatie.

Wall Plug
Een slimme schakelaar met energiemeting voor elektrische apparaten.

The Button
Schakel alle apparaten en acties binnen het FIBARO-systeem handmatig aan en uit.

Motion Sensor
Motion Sensor, bewegings-, licht- en temperatuursensor.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.