Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hombli Smart Door Bell

204112
Hombli Smart Door Bell | HBDB-0100Hombli Smart Door Bell | HBDB-0100Hombli Smart Door Bell | HBDB-0100
Beoordeling
Artikelnummer204112
FabrikantcodeHBDB-0100
EAN code8719323915831
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze Hombli Smart Door Belll van Hombli zorgt ervoor dat je dag en nacht ziet wie er aanbelt vanaf waar je ook bent. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een bezoeker of pakketbezorger mist! Via de gratis Hombli app (iOS en Android), ontvang je een notificatie op je telefoon als er iemand aanbelt en bekijk je haarscherpe 1080p Full HD videobeelden. Jouw videobeelden worden veilig opgeslagen op een SD-kaart of in de cloud en zijn alleen voor jou zichtbaar!

Communiceer met wie er voor je deur staat
Met de gratis Hombli app bekijk je op elk gewenst moment live videobeelden of opgenomen videobeelden terug. De deurbel legt alles vast in de omgeving rondom je voordeur dankzij de brede 160° kijkhoek.

Je huis binnen handbereik
Zie, hoor en praat met bezoekers aan de deur via je telefoon vanaf waar je ook bent met de 2-weg audio functie. Zo communiceer je direct met de pakketbezorger om te vragen of hij je pakketje bij de buren kan afleveren!

Wees altijd op de hoogte
Ontvang automatisch notificaties als er iemand aanbelt of als de deurbel beweging detecteert. Ook in het donker zie je wie er voor de deur staat met de Infrarood Nachtzicht functie.

Hoor de deurbel overal in huis
Koppel de slimme deurbel aan 1 of meerdere Hombli Chimes zodat je ook wordt gewaarschuwd als er iemand aanbelt als de batterij van je telefoon leeg is.




Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.