Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nedis Mini Aircooler, USB, 3 Snelheden

205392
Nedis Mini Aircooler, USB, 3 Snelheden | COOL3WTNedis Mini Aircooler, USB, 3 Snelheden | COOL3WTNedis Mini Aircooler, USB, 3 Snelheden | COOL3WTNedis Mini Aircooler, USB, 3 Snelheden | COOL3WT
Beoordeling
Artikelnummer205392
FabrikantcodeCOOL3WT
EAN code5412810324378
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Als je op kantoor werkt, ben je vast wel bekend met situaties waarin jij de airconditioning hoger zet, terwijl je collega een extra trui aantrekt. Deze Nedis® COOL3WT mini aircooler biedt dan uitkomst, omdat hij alleen je directe, persoonlijke omgeving verkoelt zonder dat degene naast je er iets van merkt.

Deze mini aircooler produceert een krachtiger en efficiëntere bries dan een gewone ventilator. Ideaal voor op je bureau, maar ook voor op je nachtkastje tijdens warme zomernachten. De aircooler is namelijk erg stil in de laagste van de 3 standen.

De aircooler werkt als volgt: hij zuigt droge, warme lucht aan die door een vochtige pad gaat. Deze pad absorbeert de warmte en het vocht in de pad verdampt, waardoor de lucht enkele graden wordt gekoeld. Hierdoor geniet je van een verkwikkende, verfrissende luchtstroom. Vergelijk het met een warme zomerdag op het water: ook al zijn de temperaturen hoog, het voelt nog steeds aangenaam koel.
De bevochtigde lucht wordt teruggeblazen in de ruimte, zodat je niet te maken krijgt met droge lucht, zoals bij airconditioners.

De aircooler werkt urenlang zonder dat je hoeft bij te vullen.

Features
• Compact - past op ieder bureau of nachtkastje
• Produceert bevochtigde lucht - geen droge licht die irritatie aan je ogen of keel veroorzaakt
• USB-gevoed - laag energieverbruik van 5 W
• Regelbare windsnelheid - laag/gemiddeld/hoog

Opmerking: de aircooler is geen airconditioner. Hij koelt een ruimte niet actief zoals een airconditioner, maar is wel efficiënter dan een normale ventilator

Links met betrekking tot Nedis Mini Aircooler, USB, 3 Snelheden

.   http://datasheets.content4us.com/nl-nl/550720594
.   https://cdn.nedis.com/manuals/html/COOL3WT


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.