Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WOOX Smart Speaker Kit

205604
WOOX Smart Speaker Kit | R1000WOOX Smart Speaker Kit | R1000WOOX Smart Speaker Kit | R1000
Beoordeling
Artikelnummer205604
FabrikantcodeR1000
EAN code7141225776585
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Via Wi-Fi kan je de WOOX Smart Speaker Kit bedienen zonder een hub of extra hardware. De Smart Bulb wordt net zo eenvoudig geïnstalleerd als een standaard lamp en maakt in een mum van tijd verbinding met jouw wifi via de gratis Woox Home-app. Met Woox Home kan je ook jouw lampen bedienen met een smartphone of tablet, zoals het aanpassen van de helderheid, het instellen van schema's en scènes. Voor extra gemak kan je jouw stem gebruiken om de Woox Smart Bulb te besturen in combinatie met Amazon Alexa en Google Assistant. Dit pakket bevat 3 Smart Bulbs en een Nest Mini om de lampen met jouw stem te bedienen.

Met stem bedienbaar
De Woox Smart Bulb werkt rechtstreeks samen met Amazon Alexa en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elke Smart Bulb en communiceer eenvoudig met hen op naam bij het maken van een spraakopdracht. Je kunt ook een groep voor al jouw slimme apparaten maken en ze allemaal in één opdracht beheren.

Nest
De Google Nest Mini is een kleine persoonlijke assistent met stembesturing. Stel een vraag of geef een opdracht door een zin met "Hey Google" te beginnen. Vraag wat voor weer het wordt, zet je smartverlichting aan of bestuur andere slimme apparaten met je stem.

Laat jouw lampen je thuis verwelkomen
Je kunt jouw lampen op afstand bedienen, waar je ook bent. Met geofencing-technologie kunnen jouw lampen je zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitschakelen wanneer je jouw huis verlaat. Het gaat allemaal om het vereenvoudigen van je leven en het geven van gemoedsrust op slimme en nuttige manieren.

Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lampen branden wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs kamers op verschillende tijdstippen laten oplichten. En natuurlijk kan je de lampen 's nachts geleidelijk laten uitgaan, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je geen licht aan hebt staan. De Woox Smart Bulb werkt met elke WiFi-router (2,4 GHz Band) zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.