Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft 365 Family EN, 1 jaar

205828
Beoordeling
Artikelnummer205828
FabrikantcodeF6GQ-01150
EAN code0088984246991
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Microsoft Office 365 Family (Engels) is het mogelijk om je leven als een professional te leiden met premium productiviteitsapps, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, allemaal in één handig abonnement.

Breng uw ideeën tot leven
Krijg een creatieve boost van Microsoft 365 met bewerkings- en schrijfsuggesties in Word, gegevensinzichten in Excel en ontwerp-, lay-out- en kleuropties in PowerPoint. Als abonnee heb je toegang tot slimme assistentiefuncties en premium content in elke app.

Samen meer bereiken
Of het nu gaat om een schoolproject, een verkooppraatje of een nieuwsbrief, u kunt naadloos samenwerken met anderen tegelijkertijd. Het is gemakkelijk om OneDrive-bestanden te delen vanaf uw pc of mobiele apparaat en vrienden, klasgenoten of familie te laten bekijken, suggesties te doen en het document te bewerken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.