Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

205878
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 | ZLBPLDS04ZMXiaomi Mi Smart Standing Fan 2 | ZLBPLDS04ZM
Beoordeling
Artikelnummer205878
FabrikantcodeZLBPLDS04ZM
EAN code6970403201028
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 is geïnspireerd door de natuur. Het innovatieve natuurlijke briesalgoritme, de hoogwaardige borstelloze DC-motor met variabele frequentie en 7 zachte ventilatorbladen geven het gevoel van een echte natuurlijke bries.

DC borstelloze motor met variabele frequentie
De DC borstelloze motor met variabele frequentie zorgt er samen met zorgvuldig ontworpen algoritmen voor dat de ventilatorfrequentie soepel verandert, waardoor het gevoel van een authentiek briesje wordt opgewekt, terwijl tevens overtollig geluid wordt geëlimineerd en energie wordt bespaard.

Een bladvormig ontwerp met 7 bladen
In tegenstelling tot een ontwerp met 3 en 5 bladen, elimineert een ontwerp met 7 bladen zware luchtclusters en laat de lucht in plaats daarvan soepel door. De bladradius is geoptimaliseerd om het energieverbruik te verminderen en hoge potentiële ventilatorsnelheden te bieden.

Een geschikte hoogte voor zowel zitten als staan
Er is een mix gevonden tussen elegante compactheid en functionaliteit. Een ontwerp van 96 centimeter hoog is perfect, of je nu op de bank tv kijkt of in bed ligt om uit te rusten.

Stil ontwerp
De langzaamste snelheidsinstelling is bijna onhoorbaar, waardoor het vertrouwde, rustige comfort van de ventilator vanaf de achtergrond aan jou en je dierbaren kan worden geleverd. Koeling vindt geleidelijk plaats om te voorkomen dat je plotseling verkouden wordt.

Slimme verbinding met de app "Mi Home / Xiaomi Home"
De app kan worden gebruikt voor het op afstand instellen van de uitschakeltimer, het regelen van de hoek van het hoofd, ouderlijk toezicht, het schakelen tussen natuurlijke briesmodus en normale modus, enz. Je hoeft niet op te staan om te genieten van het comfort van de Mi Smart Standing Fan 2 ventilator.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.