Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier S90DB, Soundbar 4.1, 202W

206691
Edifier S90DB, Soundbar 4.1, 202W | S90DBEdifier S90DB, Soundbar 4.1, 202W | S90DB
Beoordeling
Artikelnummer206691
FabrikantcodeS90DB
EAN code6923520267217
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het houten behuizingsontwerp van de Edifier S90DB, Soundbar 4.1, 202W minimaliseert akoestische resonantie met magnetische afgeschermde luidsprekers voor maximale audiokwaliteit. 4 middelste en bas versterkers compleet met geluidsbalk bieden een extra boost aan power, zodat je in elke omgeving een voller luisterervaring verkrijgt.

Achter Surround Luidsprekers
Compacte boekenplank luidsprekers die perfect in elke kamer passen. Ervaar echte surround sound met 360 graden aan geluid dat de kamer vult en jou onderdompelt in je favoriete media.

5.8G Draadloze Subwoofer
Breng films, games, en muziek tot leven met diepe, krachtige bas dankzij onze 5.8G woofer. Bluetooth draadloos met aptX ondersteuning en meerdere verbindingsopties voor makkelijke installatie en gebruik.

Hoge Connectiviteit
Een verscheidenheid van inputopties, inclusief OPT, Coaxiaal, Line In, Aux In en Sub Out. De S90HD maakt het eenvoudig om je favoriete TVs, spelconsoles, desktops en meer te verbinden. Krijg de entertainment die je wilt, sneller en met minder moeite.

Afstandsbediening
Power aan je vingertoppen. Een strak ontworpen zwarte afstandsbediening die eenvoudige toegang biedt tot een verscheidenheid aan afspeelopties. Nood aan het veranderen van ingangs? Blijf gerust zitten. Druk simpelweg op een knop, leun achterover en geniet.

Producteigenschappen Edifier S90DB, Soundbar 4.1, 202W

Kenmerken

Afstandsbediening

Speakers

Frequentie bereik
40 - 20000 Hz

Audio

Audio-uitgangskanalen
S/PDIF

Aansluitingen

Lijningang

Poorten & interfaces

Aantal HDMI poorten
2 x

Netwerk

Bluetooth

Design

Kleur
Zwart

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.