Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer Acari Mouse Mat

208292
Razer Acari Mouse Mat | RZ02-03310100-R3M1Razer Acari Mouse Mat | RZ02-03310100-R3M1Razer Acari Mouse Mat | RZ02-03310100-R3M1
Beoordeling
Artikelnummer208292
FabrikantcodeRZ02-03310100-R3M1
EAN code8886419318507
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Razer Acari Muismat kenmerken
Acari, Groot, Hard
Razer Acari, Zwart, Monotoon, Antislip grondvlak, Spelmuismat

SNELLE VLIEGTUIGEN Alleen de slimste overleven - dus behaal snel de overwinning met deze gaming-muismat. Gewapend met een hard oppervlak met ultralage wrijving dat voldoet aan je behoefte aan snelheid en een groot oppervlak dat bewegingsvrijheid biedt, is de Razer Acari de beste keuze als je het onmogelijke opneemt.

MAXIMALE SNELHEID EN GLIJDEN Ontworpen voor een lage wrijvingscoëfficiënt, laat de Acari u moeiteloos grotere, snellere vegen maken, waardoor vermoeidheid wordt verminderd. Combineer hem met een gamingmuis met 100% PTFE-voetjes voor absoluut optimaal glijden.

GEKRAAL, GEWEVEN
HARD OPPERVLAK Geoptimaliseerd voor meer precisie, het ultraviolet-geactiveerde nano-bead-oppervlak van de mat is gelaagd met een oleofobe coating en in het laboratorium getest om maximale volgnauwkeurigheid en reactievermogen te garanderen met de meeste muissensoren, zodat je doel op de juiste manier blijft.

GROOT OPPERVLAK De Acari is groter dan de gemiddelde middelgrote gaming-muismat en dankzij het royale oppervlak van 420 x 320 mm kun je brede swipes maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je ruimte tekort komt, vooral als je een lage DPI-instelling hebt.

DUNNE VORMFACTOR Zo dun als een nikkel, is de slanke vormfactor van 1,95 mm van de Acari overal perfect vlak, waardoor mogelijk ongemak wordt geminimaliseerd wanneer je pols rust of langs de rand van de mat beweegt tijdens het gamen.

STURDY RESIN BUILD Het oppervlak van de mat is waterdicht en vochtbestendig, waardoor een langere levensduur en eenvoudige routinematige reiniging mogelijk is.

Producteigenschappen Razer Acari Mouse Mat

Kenmerken

Anti- slip grondvlak

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Oppervlakte kleur
Monochromatisch

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Kenmerken

Game-muismat

Gewicht en omvang

Breedte
420 mm
Diepte
320 mm
Dikte
1.95 mm

Gerelateerde artikelgroepen Razer Acari Mouse Mat

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.