Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axtel Voice USB28 Duo + Axtel FHD Webcam

209917
Beoordeling
Artikelnummer209917
Fabrikantcode-
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Axtel Voice USB28 HD Duo NC
De Axtel Voice USB28 HD Duo NC is ontworpen voor elk type werkomgeving, zelfs voor de meest uitdagende en luidruchtige werkplekken. Afhankelijk van de specifieke behoeften van een individu, is de headset uitgerust met een universele USB-stekker die integratie met softphones mogelijk maakt, evenals volledige Plug & Play-technologie die ervoor zorgt dat systemen de headset onmiddellijk identificeren.

Extra comfort bij langdurig gebruik
De headset heeft 28 mm oorkussens en een zachte hoofdband die extra comfort garandeert bij langdurig gebruik. Grotere oorkussens zorgen voor geavanceerde ruisonderdrukking door de gebruiker te isoleren van elke luidruchtige omgeving, terwijl kristalhelder stereogeluid ongestoorde gesprekken van hoge kwaliteit mogelijk maakt.

De USB-headset biedt ook Automatic Gain Control (AGC), waardoor de gebruiker volledige controle heeft over wijzigingen in het spraakvolume door de gevoeligheid van de microfoon aan te passen.


Axtel FHD Webcam
Voor de Axtel AX-FHD-webcam gaan klein formaat en hoge kwaliteit hand in hand, omdat het een uitstekende beeldresolutie garandeert met 1080p Full HD-transmissie met autofocus en automatische witbalans. Dankzij de uitstekende ruisonderdrukkende microfoon kan je publiek genieten van duidelijke communicatie, of het nu gaat om een korte uitwisseling van ideeën of een lange presentatie.

Uitgerust met een USB-kabel en Plug & Play-functie, kan hij gemakkelijk worden aangesloten op verschillende apparaten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.