Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SIMUCUBE 2 Pro (25 Nm)

211500
SIMUCUBE 2 Pro (25 Nm) | SIMUPROSIMUCUBE 2 Pro (25 Nm) | SIMUPROSIMUCUBE 2 Pro (25 Nm) | SIMUPRO
Beoordeling
Artikelnummer211500
FabrikantcodeSIMUPRO
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Let op! De SIMUCUBE 2 Pro wordt zonder Quick Release Wheel Side Kit geleverd. Klik hier om de Quick Release Wheel Side Kit te bekijken.

Ben je klaar om bekend te worden door adembenemende manoeuvres in de Sim Racing eSports-scene? Als dat zo is, laat je dan niet temmen door middelmatige simulatorapparatuur. Laat je rijvaardigheden de vrije loop met Simucube 2 Pro Direct Drive wheelbase.

Een koppel van 25 Nm is genoeg om je onder te dompelen in elk circuit, elke auto en elke conditie. Met Pro zou je gemakkelijk kunnen vergeten dat je in een simulatie zit. Dankzij de hoge koppelreserve kan de bestuurder alle details van de simulator en de auto ontvangen.

Gecombineerd met een uitzonderlijk hoge koppelrespons Pro motor worden de scherpste knikken geleverd met een helderheid die nog niet eerder in de Direct Drive scène is gezien. De koppelrespons kan worden aangepast aan de voorkeuren van de bestuurder.

Simucube 2 Pro is voorbestemd om de nieuwe gouden standaard te zetten voor high-end klasse Direct Drive wheels.

De vier ingrediënten van de perfecte racesim

1. Ultra-lage latentie
Reactietijd is alles als het gaat om het inhalen van tegenstanders of het nemen van corrigerende maatregelen om verlies van grip op de banden te voorkomen. De ultralage latentie houdt de bestuurder niet alleen een stap voor, maar verwijdert natuurlijk ook barrières tussen de gesimuleerde wereld en de bestuurder. Er is geen latentie in de echte wereld - en in de perfecte simulatie ook niet. Wij mensen zijn van nature gebouwd om in zo'n wereld optimaal te presteren.

2. Direct Drive Force Feedback
Door een stuur rechtstreeks te koppelen aan een extreem snel reagerende direct drive koppelmotor, opent de coureur een poort naar de fysica van de gesimuleerde raceauto en het circuit. Zo'n ideale koppelomvormer voegt niets van zichzelf toe om gevoeld te worden - het is gewoon een pure verbinding met de weg achter het stuur. Direct drive is de enige bekende methode om een latentie van minder dan een milliseconde en een realistisch dynamisch bereik van raceauto's te bereiken - de sleutels tot echte transparantie.

3. Superieur dynamisch bereik
Door de kleinste veranderingen in de grip van de banden te voelen en tegelijkertijd met de hoge stuurkracht van een scherpe bocht, zullen de krachten van elk onderdeel van de raceauto op de coureur worden overgedragen, zoals het in de echte wereld werkt. Het hoge dynamische bereik van force feedback staat gelijk aan het maximaliseren van de stroom van fysieke informatie van de simulator naar de bestuurder. De grootste behoefte om het opkomende gripverlies precies te voelen, is toevallig op het piekmoment van de kracht. Door dat te voelen, kan de coureur 100% van het raceautopotentieel benutten.

4. Natuurlijke signaalverwerking
Door de soms grove, digitaal gesamplede krachtcommando's van de simulator door de krachtreconstructie-engine te leiden, kan de bestuurder de forcefeedback voelen die bedoeld was door de physics-engine van de simulator. Bovendien zullen de op echte natuurmodellering gebaseerde traagheids-, dempings- en wrijvingseffecten die direct in de simulatorhardware worden berekend, de bestuurder het gevoel geven dat hij verbonden is met de echte wereld - niet met een simulator.

Hot Swap Wheels
Meester worden van meerdere raceautoklassen is eindelijk realiteit zonder een enkel compromis. Verschillende soorten sturen zijn snel en veilig uitwisselbaar dankzij de massief metalen Quick Release en low-latency Wireless Wheel-verbinding.

Simucube Quick Release™ (SQR)
Precisie gefreesd, volledig metalen Simucube Quick Release garandeert zero-backlash en solide werking, zelfs onder de extreme koppels van de direct drive wheelbase. Guided rail design zorgt elke keer voor een perfecte vergrendeling, en het spring preloaded pin mechanisme zorgt voor een niet-degraderende strakke koppeling gedurende duizenden wisselcycli. Net als de rest van Simucube is SQR gebouwd om vrijwel onsterfelijk te zijn. Het enige theoretisch slijtende onderdeel, het spring-loaded pin mechanisme, is gemaakt van standaard voorraadonderdelen waardoor het door de gebruiker kan worden onderhouden.

Simucube Wireless Wheel™ (SWW)
De ingebouwde draadloze stuurontvanger in Simucube 2 maakt automatisch verbinding met je Simucube Wireless Wheel door beide schakelpaddles kort tegelijk in te drukken. Het draadloze stuurtransmissieprotocol is speciaal ontwikkeld om consistente en onbreekbare responstijden in milliseconden te bieden, evenals een extreem lange levensduur van de batterij van meer dan 5 jaar. Het verwisselen van het stuur wordt onmiddellijk van kracht zonder dat de bedieningselementen in de simulator opnieuw hoeven te worden toegewezen.



Klik hier voor meer informatie en een vergelijking tussen de verschillende modellen van Simucube.

Producteigenschappen SIMUCUBE 2 Pro (25 Nm)

Force feedback

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PlayStation 5
Geschikt voor PlayStation 4

Design

Soort apparaat
Wheelbase

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
211502 SIMUCUBE 2 Quick Release Wheel Side Kit 24 € 76,95
211958 Heusinkveld Sim Pedals Sprint, 3-Pedal Set 24 € 769,00
212597 SIMUCUBE Mount 24 € 78,95
215001 Sim-Lab Sparco seat slider 24 € 39,95
215052 Sim-Lab Front mount P1-X V2 24 € 119,00

Gerelateerde artikelgroepen SIMUCUBE 2 Pro (25 Nm)

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Links met betrekking tot SIMUCUBE 2 Pro (25 Nm)

.   https://www.simucu.be/sc2pro-direct-drive-wheel-base


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.