Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set

211958
Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set | HE-SPS3Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set | HE-SPS3Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set | HE-SPS3Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set | HE-SPS3Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set | HE-SPS3Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set | HE-SPS3
Beoordeling
Artikelnummer211958
FabrikantcodeHE-SPS3
EAN code8719689204174
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenProduct kan alleen worden afgehaald
LevertijdProduct kan alleen worden afgehaald
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Let op! Dit product kan momenteel niet worden verzonden. Wel kan het product worden afgehaald in onze winkels. In de nabije toekomst zal dit wel weer mogelijk zijn.

Heusinkveld Sim Pedals Sprint zijn een perfecte keuze voor zowel casual simracers als professionele eSports-coureurs. Een sterk, compact en zeer aanpasbaar ontwerp met aangepaste elektronica en krachtige SmartControl-software. Volledig instelbare pedaalgeometrie en kracht (120 kg load cell met tot 65 kg werkelijke kracht op de rempedaalplaat) en onbeperkte configuratie-opties in de software.

Overzicht
De Sim Pedals Sprint hebben een sterk, compact en zeer aanpasbaar ontwerp met de belangrijkste onderdelen gemaakt van CNC-precisie lasergesneden staal, bedoeld voor je simulator thuis. Er zijn wiskundige modellen gemaakt om de pedaalslag en krachtcurven nauwkeurig te berekenen en met grote nauwkeurigheid te voorspellen hoe elk pedaal zich in verschillende configuraties gedraagt. Alle metalen profielen hebben ofwel een fijnstructuur poedercoating RAL7016 antracietgrijs of een geparelstraalde semi-glanzende metallic look. De pedalen bevatten alle nieuwe concepten voor lagers en draaipunten om onnodige speling te minimaliseren. Er zijn geautomatiseerde testroutines gebruikt om tot 1 miljoen werkcycli te simuleren.

Duurzame loadcellen meten de gas- en koppelingspositie en de kracht die op de rem wordt uitgeoefend. In tegenstelling tot ontwerpen met roterende potentiometers, bieden loadcellen een echte lineaire output in verhouding tot je pedaaloutput. Ze zijn ongevoelig voor stof en vuil en slijten niet, wat resulteert in een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en duurzaamheid na verloop van tijd. Op maat ontwikkelde en EMC-geteste elektronica zorgt ervoor dat elk pedaal direct en nauwkeurig reageert in je favoriete simulatorsoftware. De meegeleverde SmartControl-software maakt eenvoudige configuratie van dode zones, remkracht en aangepaste (niet-lineaire) pedaaluitgangscurven mogelijk.

Componenten
Gaspedaal
Soepel, nauwkeurig en sterk instelbaar, het gaspedaal geeft je uitstekende controle over elke raceauto. Met vijf pedaalslaginstellingen, instelbare pedaalkrachtcurve, veervoorspanning, pedaalhoek en pedaalhoogte kun je het gaspedaal precies naar wens instellen.

Rem
Het tweetraps remsysteem bestaat uit een instelbare initiële spiraalveer, die de afstand tussen remblokken en schijf simuleert, en progressieve rubberen veren. De pedaalhardheid wordt aangepast door te kiezen uit 6 verschillende rubberen stapelhoogtes. De pedaalhoek en pedaalhoogte kunnen ook worden aangepast.

Een loadcel van 120 kg meet tot 65 kg (143 lbs) maximale werkelijke remkracht, waardoor dit rempedaal geschikt is voor zowel simracers die graag veel kracht uitoefenen tijdens het remmen, maar ook voor racers die van veel lagere bedieningskrachten houden.

Koppeling
De koppeling heeft een regressief veermechanisme om een typische concave koppelingscurve te simuleren. Verder heeft de koppeling drie pedaalkrachtcurve-instellingen, instelbare veervoorspanning, pedaalhoek en pedaalhoogte.

Elektronica
De geheel nieuwe elektronica is geïntegreerd in het rempedaal. Dit zorgt voor een schone opstelling met een minimum aan kabelwarboel. De controllerkaart heeft een conformal coating gekregen om hem te beschermen tegen vocht en stof. Het product als geheel is getest om te voldoen aan alle toepasselijke Europese EMC-normen en -regelgeving.

Meer informatie
Houd er rekening mee dat deze pedalen niet op een vloer kunnen worden geïnstalleerd zonder verdere ondersteuning, of in een wheel stand waar er geen solide verbinding is tussen de pedalen en de stoel. Voor de Sim Pedals Sprint is altijd een full frame rig/simulator nodig, ook als je de optionele Sim Pedals Sprint Baseplate gebruikt.

De pedalen zijn vooraf gekalibreerd (plug-and-play). Als je SmartControl wilt gebruiken om bepaalde pedaalinstellingen opnieuw te kalibreren of aan te passen, moet je Windows 10 of nieuwer gebruiken.

Let op! Dit product is compatibel met het PC/Windows-platform. Het kan niet worden gebruikt op consoles zoals Xbox of PlayStation.

Producteigenschappen Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set

Design

Soort apparaat
Pedalen
Kleur
Antraciet

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
211959 Heusinkveld Sprint Baseplate, Antraciet 24 € 124,00

Gerelateerde artikelgroepen Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Links met betrekking tot Heusinkveld Sprint, 3-Pedal Set

.   https://heusinkveld.com/wp-content/uploads/Sprint_PEDALS_manual_V1_3_FINAL_WEB.p...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.