Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hauppauge WinTV HVR-930c HD

403047
Beoordeling
Artikelnummer403047
Fabrikantcode01244
EAN code785428012445
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Via de Hauppauge WinTV HVR-930c DVB-C (TV/Radio), DVB-T (TV/Radio) en analoge TV aan uw PC of notebook!
Geniet van digitale kabeltelevisie en radio (DVB-C), digitale ether televisie en radio* (DVB-T*) als ook analoge televisie, in excellente kwaliteit, beeldvullend of in een Windows-venster, aan uw notebook of PC. Profiteer van de flexibiliteit van digitale ontvangst via de ether - naar gelang uw regio reeds met een kamer- of balkonantenne te ontvangen.

De hybrid-tuner is zowel voor het ontvangen van analoge televisie via kabel/antenne, digitale televisie via kabel als ook voor het ontvangen van digitale televisie via antenne (DVB-T) geschikt.

Gebruik uw WinTV-HVR-930C met Windows Media Center*! (enkel bij DVB-T en analoge TV mogelijk)
Bekijk en beheer verschillende TV kanalen en pauzeer Live-TV.

Digitale MPEG-2-Videorecorder van hoge kwaliteit
Neem TV-programma's automatisch per WinTV-Scheduler zonder kwaliteitsverlies in het MPEG-2-formaat op uw harde schijf op en bekijk de opnames later op uw PC. Netzogoed kan u uw opnames op CD/DVD branden, om ze te archiveren.

Teletext ontvangen met VTPlus
Snelle paginaweergave, exporteren van teletextpagina's als tekst/grafik, pagina's uitprinten, scriptfunctie voor het automatiseren van steeds weerkerende gebeurtenissen, enz.

Digitale video recorder:
Neem uw favoriete TV programma's op met een simpele klik van de muis. Tevens kunt u met de Hauppauge WinTV Scheduler uw opnamen plannen, net zoals u gewend bent van uw videorecorder.

Totale controle - dank TimeShift!
Met de WinTV-HVR930C gaat geen seconde televisieplezier verloren. U pauzeert de lopende zending en kijkt op een later tijdstip gewoon verder.

Met de kostenlose 7-dagen-EPG wordt het plannen van opnames kinderspel!
Het 7-dagen-EPG is een kostenloos electronisch programmatijdschrift met overzicht over het volledige programma-aanbod en maakt het mogelijk TV opnames met slechts één muisklik te programmeren! Voor de 7-dagen-EPG is geen internetverbinding nodig.
WinTV-HVR-930C hybride TV stick eigenschappen
* DVB-T, DVB-C en analoge TV voor uw PC of laptop in een eenvoudig te installeren USB-2.0 stick.
* PC behuizing hoeft niet worden geopend, eenvoudig aansluiten aan de USB 2.0 poort Let op: Werkt niet met USB 1.1!
* Tijdverschoven televisie kijken (TimeShift).
* Manuele en geprogrammeerde opnames van TV zendingen.
* Teletekst ontvangen.
* Klein en licht, ideaal voor mobiel gebruik
* Inclusief DVB-T antenne voor onderweg

Opmerkingen:
* NEDERLANDSE KLANTEN LET OP! Digitale Televisie via de ether(DVB-T) in Nederland is iets anders georganiseerd dan in de meeste andere Europese landen. In Nederland zijn uitsluitend de publieke zenders (Nederland 1, 2 en 3 en regionaal) Free To Air te ontvangen. Voor de overige zenders wordt gebruik gemaakt van Conax versleuteling, waarvoor de HVR930C NIET geschikt is. Met de HVR930C zijn dus alleen de Free To Air zenders te bekijken! Wanneer u in de grensregio woont is het ook mogelijk om aanvullend eventueel beschikbare Duitse of Belgische DVB-T zenders te ontvangen met de HVR930C.
* DVB-T radio is niet hetzelfde als DAB Radio.
* De HVR-930C wordt met een mobile digitale antenne geleverd, zodat U ook onderweg kan kijken, echter, als u thuis of op kantoor bent, dan adviseren wij het toestel op een geschikte dakantenne of een kamerantenne met eigen stroomverzorging aan te sluiten.
* Voor analoge TV ontvangst heeft u een CAI aansluiting nodig.
* Om de WinTV-HVR930C te gebruiken met Windows Media Center is het nodig om een, door Microsoft gecertificeerde, MPEG-2 decoder te installeren. Deze is niet bijgesloten in de verpakking. Raadpleeg de website van Microsoft voor informatie over deze MPEG decoder.

Producteigenschappen Hauppauge WinTV HVR-930c HD

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Afstandbediening
DVB-C
DVB-S
DVB-T
Analoog
Radio

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.