Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hauppauge WinTV-HVR-900 HD

403061
Beoordeling
Artikelnummer403061
Fabrikantcode374
EAN code0785428003740
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Hauppauge WinTV-HVR-900HD voorziet uw PC of laptop van een analoge en digitale (DVB-T) TV ontvanger! TV kijken, pauzeren en opnemen, in een venster of volledig beeldvullend, in hoge kwaliteit MPEG-2. Met behulp van de WinTV Scheduler kunt u uw favoriete TV programma's opnemen, en op elk gewenst tijdstip later terugkijken op uw computerscherm.

WinTV-HVR-900H is eenvoudig te installeren. Aansluiten aan de USB2.0 poort, en verbinden met een antenne of (analoge) kabel TV. Na installatie van de software bent u klaar om TV te kijken op uw PC of laptop scherm ! WinTV-HVR-900H wordt geleverd inclusief een draagbare DVB-T antenne voor digitale ontvangst, dus ideaal voor op vakantie of op zakenreis!

(FTA) DVB-T digitale TV zorgt voor een beter beeld en zorgt voor geluid dat CD kwaliteit benaderd. De WinTV-HVR-900H digitale TV ontvanger geeft enorme mogelijkheden voor het kijken naar TV programma's: Storingvrije beeldkwaliteit, automatische herkenning van programmanamen en opname van uw favoriete programma's op de harddisk in MPEG-2, zonder kwaliteitsverlies!

Voorbereid op de toekomst. Wanneer u woont in een gebied waar digitale TV via de ether momenteel nog niet beschikbaar is, kunt u de WinTV-HVR-900H nu reeds gebruiken voor het bekijken en opnemen van de normale analoge TV programma's via de kabel of via een antenne. Maar u bent voorbereid op de toekomst! Zodra digitale TV beschikbaar komt in uw regio, is de WinTV-HVR-900H direct geschikt voor ontvangst van de nieuwe digitale TV zenders!

Digitale video recorder: Neem uw favoriete TV programma's op met een simpele klik van de muis. Tevens kunt u met de Hauppauge WinTV Scheduler uw opnamen plannen, net zoals u gewend bent van uw videorecorder.

De WinTV-HVR-900H omvat onze nieuwe WinTV toepassing met een verbeterde oppervlakte, een gebruiksvriendelijke bediening en een nieuwe "taskbar" om TV op te nemen, te pauzeren en te kijken. Bovendien laat de laatste nieuwe software het toe de ergonomisch gevormde afstandsbediening als een echte Windows Vista Media Center afstandsbediening te gebruiken, inclusief de "Groene knop", en sneltoegang tot de gids, muziek, video en foto's.
Inhoud verpakking
• WinTV-HVR-900 USB 2.0 TV stick with antenna connection for analogue and DVB-T reception.
• USB extension cable.
• Audio/Video input cable.
• Portable antenna.
• IR remote control transmitter and 2 batteries.
• Software on CD-ROM.
• Quick Installation Guide.

Producteigenschappen Hauppauge WinTV-HVR-900 HD

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Afstandbediening
DVB-C
DVB-S
DVB-T
Analoog
Radio

Producteigenschappen van Hauppauge WinTV-HVR-900 HD

    • Inhoud verpakking
    • WinTV-HVR-900 USB 2.0 TV stick with antenna connection for analogue and DVB-T reception.
    • USB extension cable.
    • Audio/Video input cable.
    • Portable antenna.
    • IR remote control transmitter and 2 batteries.
    • Software on CD-ROM.
    • Quick Installation Guide.

Links met betrekking tot Hauppauge WinTV-HVR-900 HD

.   http://www.hauppauge.de/nl/site/products/data_hvr900.html


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.