Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple iPad Dock

468620
Beoordeling
Artikelnummer468620
FabrikantcodeMC940ZM/A
EAN code0885909463084
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 28,00

€ 23,14 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
iPad 2 opladen en synchroniseren met het Apple iPad 2 Dock. Omdat je iPad 2 rechtop in het dock staat, kun je 'm perfect op je bureau of op het aanrecht zetten. Het dock heeft een handige geluidsuitvoerpoort om luidsprekers met een eigen stroomvoorziening aan te sluiten. Het is daarnaast compatibel met diverse andere iPad-accessoires, zoals de Apple Digital AV Adapter en de iPad Camera Connection Kit. Je kunt het dock zelfs als fotolijst gebruiken tijdens het opladen.

Hier volgen een paar manieren waarop je het iPad 2 Dock kunt gebruiken:
• Sluit het dock op je computer aan met de USB-kabel die met iPad 2 wordt meegeleverd om iPad 2 te synchroniseren en de batterij op te laden.
• Sluit het dock aan op het lichtnet via een iPad 10-watt USB-lichtnetadapter (meegeleverd met je iPad 2) om de iPad-batterij op te laden.
• Gebruik het dock om iPad 2 op de ideale kijkhoek vast te zetten om met een Bluetooth-toetsenbord e-mails te schrijven en aantekeningen te maken, of om je lievelingsfilmpjes of diavoorstellingen te bekijken.
• Sluit het dock aan op een tv of videoprojector met een compatibel accessoire, zoals de Apple Digital AV Adapter, de Apple VGA-adapter of de Apple component- of composite-AV-kabel.*
• Sluit het dock met een AV-kabel of een stereo-audiokabel op een stereo-installatie of op luidsprekers aan om muziek op je iPad 2 te kunnen afspelen.*

* Kabels afzonderlijk verkrijgbaar.

Producteigenschappen Apple iPad Dock

Compatibel met
Apple
Geschikt voor iPad 2
Geschikt voor iPad 3
Geschikt voor iPad 4
Geschikt voor iPad Air
Geschikt voor iPad Air 2
Geschikt voor iPad Mini
Adapter/ Kabel
Houder / Stand
Stylus
Screenprotector
Reiniging
Audio
Keyboard
Spelbesturing
Diverse

Beeldscherm

HDR

Kenmerken

Afstandsbediening
Kleur
Wit

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.