Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gecko - Luxe Waterproof Beschermhoes voo

474355
Beoordeling
Artikelnummer474355
FabrikantcodeV4T48C1
EAN code8718969055499
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
A Gecko Cover Original
Bescherm je Kobo Aura One met een unieke hoes van Gecko Covers! Een e-reader is een kostbaar bezit, om te voorkomen dat er iets mee gebeurd is het belangrijk om deze op de juiste manier te beschermen. Alle beschermhoesjes van Gecko Covers zijn op maat gemaakt, wat betekent dat deze Luxe cover perfect om jouw Kobo Aura One past. Voorkom krassen of een gebroken scherm!


4 voordelen van de hoes op een rij:

  • Met Gecko ÈàbinnenhouderÈÃÍ, die het hele frame beschermt.
  • Gaat automatisch aan/uit door ingebouwde Èàwake-up/sleepÈÃÍ functie.
  • Inventieve magneetsluiting.
  • Waterbestendig.
  • Met noodzakelijke openingen voor o.a. aan/uit knop en lichtsensor.

Betrouwbare bescherming

De binnenkant van de Luxe hoes is voorzien van een houder waar je de e-reader gemakkelijk in schuift. Deze binnenhouder beschermt het gehele frame van je e-reader. Bovendien beschikt de beschermhoes over een stevige sluiting waardoor deze nooit zomaar open zal gaan wanneer de hoes bijvoorbeeld in je tas zit.

Wake-up/sleepfunctie

Dankzij de magneet die op de juiste plek in de hoes geplaatst is werkt de wake-up/sleepfunctie van je e-reader automatisch. Dit betekent dat je e-reader vanzelf aan en uit gaat wanneer je de hoes opent en dicht klapt.
Wake-up/sleep functie

Waterproof

Alle materialen van deze cover zijn waterbestendig, deze beschadigd daarom niet wanneer het in aanraking komt met water. De buitenkant van de beschermhoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, dit geeft de hoes een stijlvolle uitstraling.

Optimaal gebruiksgemak

Deze hoes is speciaal ontworpen voor de Kobo Aura One en is voorzien van de noodzakelijke openingen die ervoor zorgen dat de verschillende knoppen en ingangen van de e-reader eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan de e-reader bijvoorbeeld opgeladen worden wanneer deze in de hoes bevestigd is. Daarnaast zit er een opening bij de lichtsensor zodat de e-reader automatisch de optimale helderheid kiest.
Voorzien van nodige uitsparingen

Uitstekende kwaliteit

De hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Daarnaast zijn alle naden netjes afgewerkt in dezelfde kleur als de hoes waardoor het geheel er zeer fraai uitziet.

Gerelateerde artikelgroepen Gecko - Luxe Waterproof Beschermhoes voo

Ebook readers
Klik hier voor Ebook readers
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.