Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ElGato Eve Motion

475255
Beoordeling
Artikelnummer475255
Fabrikantcode1EM109901000
EAN code4260195390980
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Elgato Eve Motion

Eve Motion is de bewegingssensor uit ElgatoÈÃÍs home automation systeem. Deze compacte sensor detecteerd beweging en stuur indien gewenst notificaties naar je iPhone of iPad zodat je weet dat er (ongewenst) bezoek aanwezig is. Eve Motion kan ook gebruikt worden om andere producten uit de Eve serie aan te sturen. Kies bijvoorbeeld voor een hogere temperatuur in de woonkamer zodra er iemand aanwezig is. Of laat een lichtscene activeren zodra er iemand na zonsondergang de oprit oprijdt. Met Eve Motion zijn de mogelijkheden eindeloos.



Eenvoudig te gebruiken met de speciale Eve app

Om alle Eve randapparatuur op een eenvoudige manier te kunnen gebruiken, heeft Elgato een speciale app ontwikkeld. In deze Eve app worden alle beschikbare apparaten, lampen en sensoren ondergebracht, verdeeld over de verschillende vertrekken in de woning.



Geschikt voor Apple HomeKit

Elgato heeft ervoor gezorgd dat de gehele Eve serie werkt in combinatie met Apple HomeKit. Alle apparaten zijn hierdoor op een overzichtelijke manier, vanuit de HomeKit te bedienen. Dankzij Siri ondersteuning is het systeem ook geschikt voor stembediening.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.