Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Google Home Mini (Wit)

477130
Google Home Mini (Wit) | GA00210-DEGoogle Home Mini (Wit) | GA00210-DEGoogle Home Mini (Wit) | GA00210-DEGoogle Home Mini (Wit) | GA00210-DE
Beoordeling
Artikelnummer477130
FabrikantcodeGA00210-DE
EAN code0842776102409
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Google Home Mini (Wit) met geïntegreerde Google Assistant helpt je met je dagelijkse taken. Vraag bijvoorbeeld om je boodschappenlijstje bij te houden, de televisie voor je aan te doen en je favoriete serie op Netflix af te spelen óf om je muziek van Spotify te beluisteren. Zet je wekker, vraag naar het weer van morgen: de Google Assistant staat altijd voor je klaar. Start simpelweg je zin met 'OK Google' en vertel vervolgens de taak die de Google Assistant voor je uit dient te voeren.

Verbinding vindt plaats via WiFi en de Home Mini heeft ingebouwde Chromecast- en Chromecast Audio-functionaliteit. Daarnaast maakt de Home Mini gebruik van Far-Field spraakherkenning, waardoor tot 6 stemmen op afstand kunnen worden onderscheiden voor optimaal gebruiksgemak. De 40mm driver zorgt voor 360 graden geluid. Met een diameter van 98mm en een hoogte van 42mm is er altijd plek voor deze 'slimme speaker'. Uiteraard ontbreekt Bluetooth ook niet.

De Google Home Mini werkt naadloos samen met onder andere je Chromecast, Nest-thermostaat, Philips Hue verlichting en nog vele andere producten. Daardoor kun je bijvoorbeeld de temperatuur in huis aanpassen of de verlichting bedienen met je stem. Enkele voorbeelden van ondersteuning:
-Netflix
-Spotify
-Chromecast
-YouTube
-TuneIn
-Philips Hue verlichting
-Nest thermostaat
-IFTTT
-Google apps (Play Music, Calendar, Photos etc.)
-Samsung SmartThings
-HoneyWell
Uiteraard is deze lijst slechts een klein deel van de vele mogelijkheden die de Google Home Mini jou kan bieden.

Let op! Dit product heeft een Duitse handleiding en verpakking. De speaker kan wel in het Nederlands ingesteld worden!

Producteigenschappen Google Home Mini (Wit)

Kenmerken

Kleur
Grey

Gewicht en omvang

Gewicht
173 g
Breedte
98 mm
Diepte
98 mm

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
554839 Ubiquiti UniFi UAP-AC-LR Access Point 12 € 125,00
565767 Ubiquiti UniFi AP-AC-PRO Access Point 12 € 151,95


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.