Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hama WiFi retrofit-schakelaar

491584
Beoordeling
Artikelnummer491584
Fabrikantcode176556
EAN code4047443405203
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 20,00

€ 16,53 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
HAMA WIFI RETROFIT SCHAKELAAR

Slimme oplossing voor in je huis

De Hama WiFi retrofitschakelaar is de meest elegante oplossing voor iedereen die slimme huistechnologie stevig in zijn huis wil verankeren. In plaats van WiFi-aansluitingen en -lampen te kopen, of het elektrisch circuit aan te passen met behulp van hubs, kunt u de bestaande elektrische installatie in uw huis eenvoudigweg achteraf uitrusten met de WiFi-module: De retrofitmodule wordt direct in de toevoerleidingen geŽnstalleerd en regelt de stroomvoorziening van stopcontacten, lichtschakelaars en lampen met behulp van app- of spraakopdrachten.

Slimme huisupgrade voor elektrische aparaten

De WiFi-module installeer je overal waar je wilt profiteren van het gemak van spraak- of app-besturing. Dat kan achter stopcontacten en lichtschakelaars, in aansluitdozen of direct in de plafondlamp voor een handige manier om uw lampen, lichtjes, ventilatoren of de zwembadpomp buiten in de tuin aan en uit te schakelen. De module is universeel geschikt voor alle schakelsystemen - er hoeft alleen maar voldoende ruimte te zijn voor de module op de plaats van installatie. Zo bespaar je op de aanschaf van veel individuele WiFi-toestellen, zoals bijvoorbeeld wifi-lampen, die aan het einde van hun levensduur moeten worden vervangen, en creÙer je een duurzaam slim huis.

Simpele installatie zonder hub

Veel slimme huisproducten hebben een extra gateway nodig die als doorgeefluik fungeert tussen het draadloze netwerk en het apparaat. Zonder deze gateway (ook bridge of hub genoemd) kan er geen verbinding tot stand worden gebracht tussen de smartphone/tablet en het smart device (smartphone/tablet -> WiFi - gateway/bridge -> smart device). Hier heeft Hama een slimme en praktische oplossing: De WiFi retrofitswitch kan zonder gateway worden geŽnstalleerd en direct in uw draadloze netwerk worden geŽntegreerd - dit vereenvoudigt de installatie en bespaart extra kosten.

? Goed om te weten
Om de WiFi-schakelaar in te stellen, heb je een apparaat nodig dat werkt onder Android 4.3 of iOS 8 (of hoger) en waarop de Hama Smart Home app geŽnstalleerd is. De schakelaar kan dan worden aangesloten op Amazon Alexa of het Google Home systeem en is klaar om spraakopdrachten te ontvangen.

Handige bediening

Of je nu op de bank lig, of wanneer je niet thuis bent - met het Hama Smart Home-systeem heb je volledige controle. Door opdrachten te geven aan Alexa of de Google Assistant, kun je apparaten waarvoor de stroomtoevoer via de WiFi retrofitschakelaar wordt geregeld, in- en uitschakelen. Of wanneer de stemassistent buiten gehoorsafstand is, gebruik je gewoon de app. Als je op weg bent naar je vakantiebestemming kun je de app gebruiken om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat je verlichting of ventilator is uitgeschakeld.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende schakelschema's in te stellen voor de tijdregeling: je kan je systeem zo instellen dat de verlichting bijvoorbeeld vanaf een bepaalde tijd weer in- en uitschakelt, of je kan bijvoorbeeld de ventilatoren na een bepaalde tijd automatisch laten uitschakelen.

Handige product informatie

  • maakt van uw bestaande plafondlamp een wifi-lamp of van een stopcontact een radiogestuurd stopcontact, waardoor bediening via app of spraaksturing mogelijk is
  • lampen: module wordt op de voeding van uw lamp aangesloten, bijvoorbeeld in de bedrading achter de bestaande lichtschakelaar, in een aansluitdoos of in de voet van de lamp
  • stopcontacten: module wordt achter het stopcontact gemonteerd
  • geschikt voor alle schakelsystemen, omdat de bestaande schakelaar behouden blijft
  • wifi-module voor aansluiting op eigen wifi-netwerk via gratis app "Hama Smart Home"
  • bediening via gratis app of naar keuze via spraaksturing "Amazon Alexa" en "Google Assistant"
  • ook onderweg via de app te bedienen, zo behoudt u volledige controle
  • tijdsbesturing mogelijk
  • werkt zonder gateway/bridge
  • geen dimfunctie


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.