Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

MSI GeForce® RTX 3070, Suprim X (LHR)

506807
MSI GeForce<sup>®</sup> RTX 3070, Suprim X (LHR) | V390-263RMSI GeForce<sup>®</sup> RTX 3070, Suprim X (LHR) | V390-263RMSI GeForce<sup>®</sup> RTX 3070, Suprim X (LHR) | V390-263RMSI GeForce<sup>®</sup> RTX 3070, Suprim X (LHR) | V390-263R
Beoordeling
Artikelnummer506807
FabrikantcodeV390-263R
EAN code4719072850777
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
20 JAAR IN DE MAAK
Terwijl we streefden naar de SUPERIEURE game-ervaring, bracht onze diepgaande reis door decennia ons naar bestemmingen die voorheen ONMOGELIJK werden geacht. Door jarenlang high-performance circuitontwerp te maken, is MSI er trots op zijn nieuwste meesterwerk tot leven te brengen. SUPRIM is de volgende sprong in het ontwerpen van grafische kaarten.

TOT IN DE PERFECTIE GEBEITELD
Gebouwd op twee decennia van bekroonde grafische kaarten, is de tijd gekomen om verder te gaan dan gaming. Een nieuwe ontwerpfilosofie krijgt vorm om de weg vrij te maken voor een nieuwe prestigieuze serie.

VERLIES NOOIT JE KALMTE
TRI FROZR 2S blijft cool in stijl. Thermiek wordt op meesterlijke manieren onder controle gehouden onder een gebeeldhouwde SUPRIM-buitenkant, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je games in al hun glorie.

FOCUS OP WAT BELANGRIJK IS
TORX FAN 4.0 is een meesterwerk gebouwd op teamwork, met paren ventilatorbladen die aan elkaar zijn gekoppeld met een revolutionair ringontwerp om de luchtstroom en luchtdruk in het koellichaam te concentreren.

VIP-KOELBEHANDELING
Toewijding levert resultaat op. De geheugenmodules krijgen de privébehandeling met hun eigen speciale heatpipe in de buurt die naar een speciale heatsink loopt.

DE HITTE FRONTAAL ONDER OGEN ZIEN
Warmte van de GPU wordt onmiddellijk opgevangen door een solide vernikkelde koperen grondplaat en vervolgens snel overgebracht naar een reeks heatpipes. Deze verbreding van de thermische overdrachtssystemen met zeer efficiënte mechanismen die bij de basis beginnen, verbetert de algehele efficiëntie.

DE CORE KOEL HOUDEN
Core Pipes zijn met precisie vervaardigd voor maximaal contact over de GPU en verspreiden de warmte over de volledige lengte van het koellichaam voor optimale koeling.

EEN SYMFONIE VAN STIL ONTWERP
Zweet het niet. Airflow Control verbetert de dynamiek van de luchtstroom door het koellichaam voor verbeterde thermiek en stillere akoestiek. Deflectors zorgen voor extra oppervlak en geleiden lucht naar waar het nodig is voor maximale koeling. Gegolfde 2.0 vinranden verstoren ongewenste harm

Producteigenschappen MSI GeForce® RTX 3070, Suprim X (LHR)

Processor

Chipset (GPU)
GeForce® RTX 3070
Maximale turboklokfrequentie
1905 MHz
Ondersteuning voor parallel processing
Niet ondersteund
CUDA kernen
5888
Maximum aantal monitoren
4

Geheugen

Geheugen hoeveelheid
8 GB
Geheugentype
GDDR6
Geheugenbus bandbreedte
256 bit
Bus type
PCI express 4.0

Design

Koelmethode
Actief
Benodigde vrije sloten
2

Poorten & interfaces

HDMI
HDMI aansluitingen
1
DisplayPort
onbekend
DisplayPort aansluitingen
3

Prestatie

DirectX
12.0
OpenGL
4.6
NVIDIA SLI Ready
DVI Dual Link ondersteuning

Energie

Voedingsadvies (enkel)
750 Watt

Kenmerken

HDCP ondersteuning

Gerelateerde artikelgroepen MSI GeForce® RTX 3070, Suprim X (LHR)

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
PC Voedingen
Klik hier voor PC Voedingen
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.

NVIDIA®, the NVIDIA® logo, and GeForce® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA® Corporation in the U.S. and other countries.


NVIDIA®, the NVIDIA® logo, and GeForce® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA® Corporation in the U.S. and other countries.