Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HTC Desire HD Android 2.2 NL

517477
HTC Desire HD Android 2.2 NL | 99HLZ003-00HTC Desire HD Android 2.2 NL | 99HLZ003-00
Beoordeling
Artikelnummer517477
Fabrikantcode99HLZ003-00
EAN code4710937343076
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De HTC Desire HD Andriod 2.2 NL heeft een slimme zoom functie dat automatisch de tekst en foto's aanpast zodat het beter op je scherm past, plus een super snelle 1Ghz processor die jou online overal brengt in een seconden. Omdat het internet zich aan jou moet aanpassen, niet andersom.

Bekijk alles op het grote scherm
Voorbij zijn de dagen van het scheel kijken door een te klein scherm en alle belangrijke details missen. Nu kun je met de HTC Desire HD ervaren hoe geweldig surfen is op een groot 4,3 inch scherm. Met extra features als super scherpe tekst, heldere foto's en levendige video's. De HTC Desire HD is gemaakt om jou favoriete websites, YouTube clips en Facebook foto's te tot leven te brengen.

Jouw herinneringen, nu in HD
Sommige momenten wil je nooit meer vergeten. Dus leg deze momenten vast met de HTC Desire HD high definition videocamera. Dan herbeleef je deel elk detail in HD op jouw TV, lang nadat de herinneringen zijn vervaagd.

Een telefoon die je niet kan verliezen (tenminste, niet gemakkelijk)
Staat je telefoon op stil en je weet niet waar hij is, dan helpen wij jou hem te vinden. Ga online en laat hem afgaan vanuit onze HTCSense.com beveiligde web portal. Als jij je telefoon kwijt raakt, ga je online en vergrendel je de telefoon. Je maakt een backup van al je contacten en smsjes en je kunt zelfs een bericht instellen op je home screen in waarin je vraagt hem terug te brengen.

Gerelateerde artikelgroepen HTC Desire HD Android 2.2 NL

Smartphone Hoesjes
Klik hier voor Smartphone Hoesjes
 
Smartphonehouders
Klik hier voor Smartphonehouders
 
Smartphone Screenprotectors
Klik hier voor Smartphone Screenprotectors
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 
 

Links met betrekking tot HTC Desire HD Android 2.2 NL

.   http://www.htc.com/nl/product/desirehd/overview.html


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.