Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative EP-3NC Black

524879
Beoordeling
Artikelnummer524879
Fabrikantcode51EF0340AA001
EAN code5390660168963
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Gewoon stil

De Creative EP-3NC is voorzien van een actief elektrisch circuit dat de omgevingsgeluiden meet door gebruik te maken van actieve geluidsisolatie met ingebouwde microfoon en synthese met een geluid in tegengestelde fase om achtergrondgeluiden te onderdrukken. Zijn ergonomische in-earontwerp met zachte siliconen oorkussentjes fungeert als een passieve geluidsisolatie wanneer de actieve geluidsisolatie is uitgeschakeld en functioneert zonder batterij voor een kristalhelder geluid met een diepe bas voor alle digitale apparaten. Met een batterijlevensduur van maar liefst 100 uur is deze slanke en compacte in-earoortelefoon met actieve geluidsisolatie de perfecte reisgenoot op de weg of in de lucht.

- Actieve geluidsisolatie
De actieve geluidsisolatie meet de omgevingsgeluiden door gebruik te maken van een elektrisch circuit voor actieve geluidsisolatie met ingebouwde microfoon en synthese met een geluid in tegengestelde fase om achtergrondgeluiden te onderdrukken. Actieve geluidsisolatie Demo.
- 9 mm neodymiumdriver
Stijlvolle gesloten oortelefoon met een 9 mm neodymiumdriver levert een diep basgeluid voor alle soorten digitale afspeelapparaten.
- De geluidsisolatie werkt zonder batterij.
Ergonomisch in-earontwerp fungeert als een passieve geluidsisolatie wanneer de actieve geluidsisolatie is uitgeschakeld. De passieve modus werkt zonder batterij.
- Comfortabele siliconen oordopjes in meerdere maten.
De zachte siliconen oordopjes in 3 maten verzekeren u van een optimale pasvorm bij langdurig gebruik.
- Batterijlevensduur van 100 uur
Lange levensduur tot 100 uur* met 1 x AAA alkaline batterij.
- Ingebouwde monitorfunctie
Handige ingebouwde monitorfunctie op dongle zorgt dat u de omgevingsgeluiden kunt horen zonder uw oortelefoon af te nemen

Links met betrekking tot Creative EP-3NC Black

.   http://nl.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=439&product...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.