Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Eminent EM8102 FullHD Media Player

526366
Eminent EM8102 FullHD Media Player | EM8102Eminent EM8102 FullHD Media Player | EM8102Eminent EM8102 FullHD Media Player | EM8102
Beoordeling
Artikelnummer526366
FabrikantcodeEM8102
EAN code8716065274981
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Eminent EM8102 WEB-TV Box maakt het mogelijk om je bestaande televisie zonder WEB functionaliteit toch te laten beschikken over deze mogelijkheden. De EM8102 WEB-TV Box is een complete web box om alle diensten van WEB-TV op elke televisie weer te geven. Door de volledige media speler functionaliteit is de EM8102 universeel inzetbaar. Bestanden zoals foto's, muziek en video kunnen vanaf de interne harde schijf, het netwerk of een USB harde schijf worden afgespeeld.

Eenvoudige bediening
Bij het starten van de WEB-TV Box zal meteen een gebruiksvriendelijk menu verschijnen waarin de meest gebruikte functionaliteiten worden weergegeven. In dit menu zal de WEB-TV content alsmede de volledige media speler functionaliteiten geordend worden getoond. Hiermee is de Eminent WEB-TV Box een toevoeging
voor iedere TV gebruiker.

Meer dan 700 kanalen en WEB-TV Apps
Stop met het aansluiten van je computer of laptop op je TV om internet video te bekijken. De Eminent EM8102 maakt gebruik van meer dan 700 bekende internet Radio & TV kanalen. Hierdoor komen zenders welke normaliter niet toegankelijk zijn op je Radio & TV binnen handbereik. Een wereld gaat voor je open ! Niet alleen internet Radio & TV, maar ook online diensten zijn beschikbaar op de Eminent EM8102 WEB-TV Box. Daarnaast is er ondersteuning voor social media zoals Facebook en Twitter.

Speel bestanden van de ingebouwde harde schijf, USB apparaat of Netwerk
De Eminent EM8102 kan niet alleen WEB-TV weergeven maar ook bestanden vanaf een (optionele) interne SATA harde schijf, USB apparaat of het netwerk. Sluit je USB harde schijf of USB stick aan op de WEB-TV Box en geniet je van foto's, muziek of video. De EM8102 WEB-TV Box ondersteunt ook een breed scala van
massa-opslag-apparaten zoals digitale camera's, camcorders en draagbare muziekspelers, welke je rechtstreeks kunt aansluiten en de opgeslagen mediabestanden kunt bekijken. Staan je bestanden op je laptop, PC of NAS ? Geen probleem ! Middels de UPnP ondersteuning kun je gemakkelijk je netwerk apparatuur benaderen en je bestanden afspelen. De EM8102 ondersteunt alle gangbare video, audio en foto formaten.

Eenvoudig aan te sluiten
Door zowel een HDMI aansluiting alsook een analoge composiet video uitgang is de WEB-TV Box op vrijwel iedere televisie aan te sluiten. Ook het audio gedeelte is voorzien van zowel analoge als digitale (optisch & coaxiaal) uitgangen. De Eminent EM8102 is niet alleen bekabeld aan je netwerk te koppelen maar ook draadloos
door gebruik te maken van de optionele Eminent EM4579 300N draadloze netwerk adapter.

Een Full HD beeld en geluidservaring
De Eminent EM8102 ondersteunt niet alleen perfecte Full HD 1080P video, maar zorgt ook voor een volledige bioscoopbeleving op het gebied van digitaal geluid, dankzij zijn ondersteuning voor Dolby TrueHD en DTS-HD master audio via de HDMI 1.3 poort. Een HD-ondersteunende externe versterker is vereist voor HD geluid. De EM8102 is ook uitgevoerd met interne downmix-functie, als je niet over een externe versterker beschikt en het geluid gewoon via je TV wilt weergeven.

Gereviewed in de Computer Totaal juni 2012

De Eminent EM8100 en EM8102 zijn in Juni in het computerblad Computer Totaal gereviewed en zijn hier uitgekomen met 4,5 van de 5 sterren! Volgens het blad is de EM8100 een uitstekende mediaspeler met talloze internetfuncties, waarvan vooral de goede implementatie van Uitzending gemist een waardevolle toevoeging is. Daarnaast accepteert het apparaat alle bekende bestandsformaten en HD-audio en wordt er ook nog eens een volledig nederlandse handleiding meegeleverd op de CD-rom.

Inhoud verpakking:
• Eminent EM8102 WEB-TV Box
• Stroomadapter
• Afstandsbediening + batterijen
• USB 3.0 kabel 1.0m
• HDMI kabel 1.5m
• CVBS kabel 1.5m
• Optische audio kabel 1.5m
• CD met handleidingen
• Snelstartgids

Producteigenschappen Eminent EM8102 FullHD Media Player

Full HD 1080p weergave
Ultra HD 4K weergave

Kenmerken

3D Ondersteuning

DVD menu ondersteuning
(VIDEO_TS)
BluRay menu ondersteuning
Netwerk
Gigabit LAN
Draadloos netwerk
Optioneel
DTS downmixing
HDD grootte (GB)
Geen
HDD inbouwmogelijkheid
BluRay speler
BluRay speler mogelijkheid
eSATA aansluiting
Internet radio
PVR functies
Ingebouwde TV tuner
Ingebouwde kaartlezer
BitTorrent client
Usenet client
UPnP
DLNA
Bonjour ondersteuning

Poorten & interfaces

HDMI
USB 3.2 Gen 1
USB 3.2 Gen 2
USB Type-C

Processor

Chipset

Netwerk

Bluetooth

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Design

LCD Scherm

Producteigenschappen van Eminent EM8102 FullHD Media Player

    • Inhoud verpakking:
    • Eminent EM8102 WEB-TV Box
    • Stroomadapter
    • Afstandsbediening + batterijen
    • USB 3.0 kabel 1.0m
    • HDMI kabel 1.5m
    • CVBS kabel 1.5m
    • Optische audio kabel 1.5m
    • CD met handleidingen
    • Snelstartgids

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
528595 WD Blue 1TB 7200rpm 64MB 24 € 59,00

Gerelateerde artikelgroepen Eminent EM8102 FullHD Media Player

Media Speler (Accessoires)
Klik hier voor Media Speler (Accessoires)
 
Netwerk Opslag (NAS)
Klik hier voor Netwerk Opslag (NAS)
 

Links met betrekking tot Eminent EM8102 FullHD Media Player

.   http://www.eminent-online.com/nl/product/992/EM8102-overview.html

PDF Documenten over Eminent EM8102 FullHD Media Player
. em8102.pdf


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.