Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link TL-SG3216 Switch

528335
Beoordeling
Artikelnummer528335
FabrikantcodeTL-SG3216
EAN code
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De JetStream™ gigabit L2 beheerde switch TP-LINK TL-SG3216 heeft 16 10/100/1000Mbps poorten. De switch levert hoge prestaties, QoS op ondernemingsniveau, geavanceerde beveiligingsstrategieën en rich layer 2 beheerkenmerken. Bovendien is de switch uitgerust met 2 combo SFP slots, wat uw netwerk flexibel uitbreidt. Deze JetStreamTM gigabit L2 beheerde switch is kostenbesparend, de ideale toepassing voor kleine en middelgrote bedrijven.
De TL-SG3216 heeft degelijke beveiliging- en beheereigenschappen. De IP-MAC-Port-VID Binding en Access Control List(ACL) functies beschermen tegen broadcast storm, ARP en Denial-of-Service (DoS) aanvallen, etc. Kwaliteit van de Dienst (QoS, L2 tot L4) levert versterkt verkeer management mogelijkheden om uw data vloeiender en sneller te verplaatsen. Verder betekent de gemakkelijk-in-gebruik beheer interfaces, samen met CLI, SNMP en RMON, een snellere instelling en configuratie met minder storingstijd. TP-LINK voor werkgroepen en afdelingen die kostenbesparende layer 2 switch en gigabit vermogen vereisen.

Veilige netwerken
TP-LINK's JetStream 3 series switch biedt IP-MAC-Port-VID Binding, Port Security, Storm control en DHCP Snooping, wat tegen broadcast storms, ARP aanvallen, etc. beschermt. Hij integreert enkele te selecteren typische DoS aanvallen. U kunt zich gemakkelijker tegen deze aanvallen beschermen dan ooit tevoren. Bovendien, de Access Control Lists (ACL, L2 t/m L4) beperkt toegang tot gevoelige netwerkbronnen middels het weigeren van pakketten gebaseerd op bron en bestemming MAC adres, IP adres, TCP/UDP poorten en zelfs VLAN ID. Bovendien ondersteunt de switch 802.1X authenticatie, dat in samenwerking wordt gebruikt met een RADIUS server om enige authenticatie informatie te eisen voordat toegang tot het netwerk is toegestaan. De Guest VLAN functie stelt de niet-802.1X clients in staat om in de specifieke netwerkbron te komen.

Geavanceerde QoS eigenschappen.
Om geluid, data en video service op een netwerk te integreren, past de switch rich QoS policies toe. De beheerder kan de prioriteit bepalen van het verkeer waarbij hij zich baseert op een verscheidenheid aan middelen zoals IP of MAC adres, TCP of UDP poortnummer, etc, om er voor te zorgen dat geluid- en video altijd helder, vloeiend en storingsvrij zijn. In samenwerking met de Voice VLAN, de switch ondersteuning, zullen de stemapplicaties veel soepeler werken.

Uitgebreide Layer 2-functionaliteit
Voor een uitgebreidere inzetbaarheid van Layer 2-switches, ondersteunt de TL-SG3216 een brede waaier van Layer 2-functies, waaronder 802.1Q VLAN tag, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol en 802.3x Flow Control. Daarenboven biedt de switch geavanceerde functionaliteit voor netwerkonderhoud. Bijvoorbeeld Loop Back Detection, Cable Diagnostics en IGMP Snooping. IGMP Snooping zorgt ervoor dat de switch de multicast-stream alleen doorstuurt naar subscribers, terwijl IGMP Throttling & Filtering de subscribers reeds aan de poort kan tegenhouden om onbevoegde toegang tot de multicast te voorkomen.

Enterprise Level Management Features
De TL-SG3216 is erg eenvoudig in het gebruik. Hij ondersteunt verschillende gebruiksvriendelijke standaard managementfuncties, zoals een intuïtieve Graphical User Interface (GUI) en een standaard Command Line Interface (CLI), en de gegevensuitwisseling kan worden beveiligd door SSL- of SSH-encryptie. SNMP (v1/2/3) en RMON ondersteunen de switch om te worden gepolst op waardevolle status informatie en het zenden van traps bij abnormale gebeurtenissen. Bovendien kan de switch door het ingebouwde NDP/NTDP-protocol makkelijker worden beheerd door de master-switch via IP Clustering.

Producteigenschappen TP-Link TL-SG3216 Switch

Energie

PoE

Links met betrekking tot TP-Link TL-SG3216 Switch

.   http://nl.tp-link.com/products/details/?model=TL-SG3216


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.