Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DIR-845L/E Cloud Router

532646
Beoordeling
Artikelnummer532646
FabrikantcodeDIR-845L/E
EAN code0790069380716
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De D-Link Cloud Gigabit Router N600 met SmartBeamT-technologie vergroot het bereik van uw draadloze netwerk, zodat u overal in huis over een krachtige en stabiele internetverbinding beschikt. Geïntegreerde Dualband-technologie biedt u de mogelijkheid om twee draadloze netwerken in één te ontvangen. Zo kunt u e-mailen of internetten op de 2,4 GHz-band en films en muziek streamen op de minder vaak gebruikte 5 GHz-band. Als u de gratis mydlinkT-app downloadt, kunt u uw thuisnetwerk bovendien altijd en overal in het oog houden dankzij de unieke mydlinkT Cloud Services van D-Link.

Een snel en betrouwbaar thuisnetwerk
Dualband 802.11n voorziet u van draadloze verbindingen met een hoge bandbreedte. Hierdoor kunt u overal in huis zonder onderbrekingen internetten, HD-video's streamen en internetgesprekken voeren. Gigabit ethernetpoorten bieden snelle bedrade verbindingen voor maximaal vier pc's of andere apparaten. De router is stijlvol, gebruiksvriendelijk en geschikt voor IPv6, voor een betrouwbaar netwerk nu en in de toekomst.

Revolutionaire SmartBeamT-technologie
SmartBeamT-technologie maakt gebruik van 6 multi-directionele antennes om individuele apparaten te vinden en te volgen, en vervolgens brandbreedtebundels op die specifieke apparaten te richten. Hierdoor wordt overal in huis een stabiele verbinding gegarandeerd, zelfs in hoeken waar draadloze toegang eerder niet mogelijk was. Elimineer dode hoeken en profiteer overal in huis van een optimaal bereik, met stabiele verbindingen voor al uw apparaten tegelijkertijd.

Blijf op de hoogte en beveiligd met mydlinkT Cloud Services
Deze router stelt u in staat om uw eigen snelle thuisnetwerk aan te leggen met beveiligingsfuncties die zijn toegespitst op gezinnen. Met mydlinkT Cloud Services kunt u altijd en overal uw netwerk in het oog houden via het mydlinkT-webportal of via een gratis app voor uw iPhone®, iPad® of AndroidT-apparaat. Als u een mydlinkT Cloud Services account maakt, kunt u e-mailwaarschuwingen ontvangen zodra een nieuw apparaat verbinding maakt met uw netwerk of wanneer ongewenste toegang wordt ontdekt. U kunt bovendien in real time zien welke websites worden bezocht, waarbij de recente browsergeschiedenis door de mydlinkT-app wordt getoond; handig voor ouders!

Deel en stream bestanden
Met de gratis SharePortT Mobile-app voor iOS- en AndroidT-apparaten kunt u een back-up maken van de foto's, bestanden en video's die op uw apparaat zijn opgeslagen. U kunt uw muziek met iedereen delen, terwijl uw persoonlijke bestanden privé blijven. Deze Cloud Router kan ook worden gebruikt om media die op uw USB-opslagmedium staan naar mediaspelers te streamen die DLNA ondersteunen, zoals de Boxee Box by D-Link.

Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk
Installeer deze router binnen enkele minuten vanuit uw woonkamer met de QRS (Quick Router Setup) Mobile-app op uw iOS- of AndroidT-apparaat. Sluit de router aan, open de app en volg een paar eenvoudige stappen om uw thuisnetwerk te creëren. U hoeft uw computer niet eens aan te zetten! Met Wi-Fi Protected Setup kunt u bovendien met één druk op de knop een beveiligd netwerk instellen. Druk eenvoudig op de WPS-knop om direct een veilige verbinding met een nieuw apparaat tot stand te brengen.

D-Link GreenT
De Cloud Gigabit Router N600 van D-Link maakt deel uit van D-Link GreenT, D-Link's programma voor milieuvriendelijke alternatieven die geen afbreuk doen aan de performance. De DIR-845L ondersteunt de Green Ethernet-technologie, die het energieverbruik terugdringt door de ethernetpoorten in de slaapstand te zetten wanneer er geen verkeer wordt gedetecteerd. De functie WLAN Scheduler schakelt het draadloze netwerk uit als het niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld 's nachts of tijdens het weekend. Bovendien zorgt de Energy StarT-voeding voor een verdere verlaging van het energieverbruik.

Producteigenschappen D-Link DIR-845L/E Cloud Router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 4 (802.11n)
Wireless (totaal)
600 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
6

Gerelateerde artikelgroepen D-Link DIR-845L/E Cloud Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot D-Link DIR-845L/E Cloud Router

.   http://www.dlink.nl/cs/Satellite?c=Product_C&childpagename=DLinkEurope-NL%2FDLPr...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.