Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem

534384
Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem | EM8610Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem | EM8610Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem | EM8610Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem | EM8610
Beoordeling
Artikelnummer534384
FabrikantcodeEM8610
EAN code8716065298079
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Artikel is opgevolgd door

De Eminent EM8610 Draadloze GSM Alarm Starter Kit is de basis om je woning of kantoor te beveiligen. De EM8610 werkt via het betrouwbare GSM netwerk en is voorzien van een back-up batterij zodat je alarm ook werkt als de stroom uitgevallen is. De installatie is zeer eenvoudig. De kit bestaat uit het bedieningspaneel waarin je een gsm simcard plaatst, 1 draadloze bewegingsmelder, 2 draadloze deurcontacten, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags. Je kunt tot maar liefst vijftig draadloze sensoren aansluiten. In de EM8610 programmeer je tot 5 telefoonnummers. Meer dan voldoende om je huis of kantoor comfortabel te beveiligen. Het Eminent alarmsysteem bedien je op het paneel zelf, de afstandsbediening, RFID tag of met de speciale Eminent Alarm App voor iOS en voor Android.

Alarmmeldingen via het betrouwbare GSM netwerk
Het Eminent EM8610 Alarmsysteem stuurt alarmmeldingen via een in het bedieningspaneel geplaatste gsm simcard*. Hierdoor ben je voor alarmmeldingen niet meer afhankelijk van een internetverbinding of analoge telefoonlijn en is het alarm geschikt voor alle plaatsen waar gsm ontvangst mogelijk is. Je stelt tot maar liefst 5 telefoonnummers in. In het bedieningspaneel zit een harde sirene van 110 dB. Je kunt altijd ook even luisteren in de woning via de telefoon.

Stijlvol, draadloos en makkelijk overal te plaatsen
Het Eminent Alarmsysteem functioneert volledig draadloos en daardoor eenvoudig overal te plaatsen. De deurcontacten en bewegingsmelders werken op batterijen. Alleen het fraaie bedieningspaneel heeft een vast stroompunt nodig en is bij stroomuitval voorzien van twee back-up batterijen.

Uitbreidbaar tot maar liefst 50 sensoren
Met de ondersteuning tot maar liefst 50 sensoren, ben je zeker van een alarmsysteem voor nu en voor de toekomst. In totaal kun je 9 sensoren in je huis of kantoor een aparte naam geven. De starter kit breid je eenvoudig uit met een bewegingsmelder, deurcontact, rookmelder, gasmelder, externe sirene, afstandbediening en RFID tag.

Makkelijk door iedereen te bedienen
Het EM8610 GSM Alarmsysteem is heel eenvoudig door iedereen te bedienen. Via het bedieningspaneel schakel je het alarm in en uit. Of je gebruikt de afstandsbedieningen of RFID tag. Met behulp van de handige smartphone App bedien je je alarm overal ter wereld.

* Het Eminent alarmsysteem maakt gebruik van een gsm simcard. Deze wordt niet meegeleverd. Voor het instellen van het systeem wordt gebruik gemaakt van sms berichten. Dit geldt ook voor de meldingen die via de Android en iOS app verlopen. Hierbij worden er sms berichten verzonden naar het alarmsysteem via uw mobiele telefoon. Raadpleeg je provider voor de kosten. Zorg ervoor dat de gsm simcard in het alarmsysteem voldoende tegoed heeft voor het verzenden van sms berichten of het bellen naar telefoonnummers.

Links met betrekking tot Eminent EM8610 GSM Alarmsysteem

.   http://www.eminent-online.com/beveiliging/alarmsysteem/eminent-em8610-e-alarm-dr...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.