Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Eminent EM6250 Professional Wireless IP

534778
Eminent EM6250 Professional Wireless IP | EM6250
Beoordeling
Artikelnummer534778
FabrikantcodeEM6250
EAN code8716065298178
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Eminent EM6250 Easy Pro View IP Camera is dé ideale camera om je huis en thuiskantoor mee te beveiligen. De Eminent EM6250 is volledig instelbaar en bedienbaar met de app en binnen 3 stappen klaar voor gebruik. Met de dual-lens technologie heb je dag en nacht perfect beeld. Bij een alarm wordt direct een push notificatie verstuurd en luister je live mee met de beelden. Een belangrijk moment gaat nooit meer aan je voorbij. Bovendien zijn er geen abonnementskosten aan verbonden.

In 3 stappen klaar voor gebruik
De Easy Pro View IP Camera is in 3 stappen gebruiksklaar. Sluit de IP Camera op je netwerk aan, download de app op je smartphone of tablet en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je kunt de Eminent EM6250 Easy Pro View IP Camera nu overal ter wereld via internet benaderen. Hiervoor hoef je niet te beschikken over netwerkkennis.



Geen pc nodig: instellen en bedienen via de app
Via de speciale app voor Android en iOS stel je de Eminent EM6250 volledig in op je tablet of smartphone. Verder zijn alle functies via de app te bedienen.

Dual-lens technologie voor dag en nacht perfect beeld
De Eminent EM6250 Easy Pro View IP Camera heeft twee lenzen. Een voor dag en een voor nacht. De camera schakelt automatisch over. Zo heb je 24 uur per dag perfect beeld.

PIR technologie voor een betrouwbare alarmmelding
De speciale PIR sensor detecteert alleen objecten die lichaamswarmte uitstralen. Dit zorgt voor een betrouwbare alarmmelding.

Push notificaties: directe melding bij een alarm
Wanneer de IP Camera beweging of geluid detecteert, ontvang je direct een melding op je smartphone of tablet. Ook als je telefoon of tablet in slaapstand staat. Zo volg je alles op de voet. Zelfs vanaf de andere kant van de wereld.

Detectie en opname in 1
Als de camera geluid of beweging detecteert, worden de beelden opgenomen en opgeslagen op een Micro SD-kaart*. De beelden kijk je gemakkelijk terug via de app. Je hoeft geen externe recorder aan te sluiten.

Bekijk beelden voorafgaand aan de alarmmelding
Natuurlijk wil je weten wat er voor een alarmmelding is gebeurd. De Easy Pro View IP Camera neemt de beelden voorafgaand aan de melding ook op. Zo heb je altijd de gebeurtenis in beeld.

Geluid bij je beelden
Luister live mee bij een melding. Zo weet je exact wat er gebeurt. Het is zelfs mogelijk om terug te praten of een sirene af te spelen**.

Meer dan alleen een beveiligingscamera
De EM6250 Easy Pro View IP Camera is meer dan alleen een bewakingscamera. Omdat de EM6250 een melding geeft bij het waarnemen van geluid, is hij ook als babyfoon inzetbaar.

* Micro SD-kaart is niet meegeleverd
** Externe speaker set noodzakelijk. Deze is niet meegeleverd

Links met betrekking tot Eminent EM6250 Professional Wireless IP

.   http://www.eminent-online.com/nl/product/1420/EM6250-overview.html


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.