Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G19s Gaming Keyboard

534897
Logitech G19s Gaming Keyboard | 920-004986Logitech G19s Gaming Keyboard | 920-004986Logitech G19s Gaming Keyboard | 920-004986Logitech G19s Gaming Keyboard | 920-004986
Beoordeling
Artikelnummer534897
Fabrikantcode920-004986
EAN code5099206041462
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Let op! Het is een US English toetsenbord.

De Logitech G19s Gaming Keyboard

Gebruik de kracht van meer informatie met het G19s Gaming Keyboard. Bekijk belangrijke statistieken, gamespecifieke apps, aanpasbare informatievenster, allemaal op de geïntegreerde kantelbare GamePanelT-lcd in kleur.* Met 12 programmeerbare G-toetsen kun je tot wel 36 unieke functies configureren in drie macromodi. Kies uit 16 miljoen kleuren en wijs een unieke kleur toe aan elk profiel en elke modus. Geavanceerde oppervlakmaterialen zorgen voor verbeterd comfort en duurzaamheid. Verlichting binnen handbereik.
* Voor de GamePanelT-lcd is software vereist die Logitech® GamePanelT-technologie ondersteunt. Ga naar www.logitech.com/gamepanel voor een lijst.



GamepanelT-lcd in kleur
Aanpasbare GamePanel-lcd in kleur. Breid je cockpit uit met de G19s GamePanel-lcd. Blijf op de hoogte dankzij realtime gamestatistieken, achtergrondsysteeminformatie, VoIP-communicatiegegevens, videoweergave en diavoorstellingen van afbeeldingen. Voeg communityapplets toe om te werken met je GamePanel-monitor of maak deze zelf.

Verlichting met aanpasbare kleuren
RGB-verlichting met aanpasbare kleuren. Vind toetsen in elke ruimte dankzij aangepaste verlichte toetsen. Kies 1 uit 16 miljoen kleuren en wijs een unieke kleur toe aan elk profiel, elke profielmodus en modusstijl in dezelfde game. Zonder naar beneden te kijken, kun je zien in welke modus je zit om te zorgen dat je set-up optimaal is.

12 volledig programmeerbare G-toetsen
De logitech Gaming Keyboard G19s bevat 12 programmeerbare G-toetsen die complexe acties vereenvoudigen, doordat je tot 36 unieke functies kunt configureren in drie verschillende modi met drie macro's per toets. Dankzij G-toetsen heb je met slechts één muisklik direct toegang tot diverse aanpasbare functies. Programmeer G-toetsen voor interactie met je muis om tijdens het gamen het dpi-niveau te wijzigen en direct van bliksemsnelle snelheid naar pixelprecieze nauwkeurigheid te schakelen. Wijs een G-toets toe om microfoonkanalen te openen en met je vrienden te praten via Ventrilo of om je prestaties tijdens het gamen bij te houden. Je kunt zelfs een G-toets toewijzen om een tekstbericht naar je team te sturen. Gebruik de kracht van G-toetsen om tijdens het gamen afzonderlijke toetsaanslagen, complexe macro's of ingewikkelde LUA-scripts te configureren, en om acties snel te vereenvoudigen zodat je in je game kunt opgaan en nooit een stap achterblijft.

Geavanceerde oppervlakmaterialen
Met behulp van infraroodtechnologie hebben we de interactie tussen hand en toetsenbord bestudeerd en vervolgens geavanceerde oppervlakmaterialen aan strategische zones toegevoegd zodat ze nu nog comfortabeler zijn en langer meegaan. Een waterafstotende laag zorgt dat je hand niet aan de handsteun blijft plakken. De dubbele UV-laag op de toetsen zorgt voor een extra lange levensduur. Daarnaast zorgt de vingerafdrukwerende laag op de frontjes dat het toetsenbord er als nieuw blijft uitzien. Het verschil zit hem in de details.

Twee Hi-Speed USB-poorten
Via de USB-poorten met eigen voeding kun je gegevens overbrengen van en naar je randapparaten, zoals mp3-spelers en flashstations, en apparaten opladen die op batterijen werken.

Systeemvereisten
• Windows® 8, Windows 7 of Windows Vista®
• Beschikbare Hi-Speed USB-poort
• Internetverbinding voor optionele softwaredownloads

Producteigenschappen Logitech G19s Gaming Keyboard

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
2

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Programmeerbare toetsen
12
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Logitech G19s Gaming Keyboard

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Links met betrekking tot Logitech G19s Gaming Keyboard

.   http://gaming.logitech.com/nl-nl/product/g19s-lcd-gaming-keyboard


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.