Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech F710 Wireless Gamepad

534899
Logitech F710 Wireless Gamepad | 940-000142Logitech F710 Wireless Gamepad | 940-000142Logitech F710 Wireless Gamepad | 940-000142
Beoordeling
Artikelnummer534899
Fabrikantcode940-000142
EAN code5099206041899
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 42,95

€ 35,50 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met de Logitech F710 Wireless Gamepad kun je aansluiten en vergeten. Weg met die draad, geniet van je vrijheid: draadloos gamen. Sluit de nano-ontvanger gewoon aan op een USB-poort voor snelle 2.4GHz-gegevensoverdracht met vrijwel geen vertragingen, uitval of storingen.

Motors met dubbele vibratiefeedback*
Voel de game. Ontdek een nieuw niveau van feedback dat je kunt voelen bij elke dreun, botsing en explosie in games die vibratiefeedback ondersteunen.
*Vereist software-installatie voor DirectInput-modus.

Uitgebreide gameondersteuning
Hits en klassiekers spelen. Gebruik de consolepoorten met hun eigen controller of ga lekkerder zitten terwijl je pc-games speelt. De F710 is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken met je favoriete games dankzij XInput/DirectInput, de twee meest voorkomende ingangstandaarden.

Steam Big Picture
Op je tv spelen. Koppel de F710 met Big Picture en navigeer door Steam, surf over het web, speel games en nog veel meer, allemaal vanuit je luie stoel. Neem al je Steam-games mee naar de huiskamer, pak je F710, ga zitten en geniet.

Exclusieve D-pad met vier knoppen
Standaard D-pads rusten op één draaipunt, waardoor de controle niet accuraat is. De D-pad glijdt over vier afzonderlijke schakelaars voor een meer responsief en tastbaar gevoel.

Vertrouwde consoleachtige indeling
Dankzij de vertrouwde indeling kies je instinctief de juiste acties, zodat je in een mum van tijd kunt gaan gamen. De F710 is ontworpen om een consoleachtige ervaring te bieden, is gebaseerd op traditioneel ontwerp en ligt lekker in de hand.

Gemakkelijk in te stellen en te gebruiken
Aanpassen aan jouw wensen. Wijzig de standaardopdrachten of pas de F710 gemakkelijk aan voor een niet-ondersteunde titel via de Logitech Profiler-software. De knoppen zijn volledig programmeerbaar en kunnen zelfs toetsenbord- en muisopdrachten imiteren.

Comfortabele grip
Ligt lekker in de hand. Geniet van lange, comfortabele gamesessies dankzij gladde rondingen en gevormde rubberen grips.

Reviews Logitech F710 Wireless Gamepad

Producteigenschappen Logitech F710 Wireless Gamepad

Processor

Type
Controller

Kenmerken

Aansluiting
Kleur
Zwart/Zilver

Design

Wireless

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Prestatie

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Links met betrekking tot Logitech F710 Wireless Gamepad

.   http://gaming.logitech.com/nl-nl/product/f710-wireless-gamepad


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.