Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple AirPort Extreme

534942
Beoordeling
Artikelnummer534942
FabrikantcodeME918Z/A
EAN code0885909749584
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Excellent Choice: Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Hardware.Info aanrader. Onze tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.


Het elegante, eenvoudig te gebruiken AirPort Extreme-basisstation met simultaneous dual-bandondersteuning is het ideale draadloze toegangspunt voor thuis, op school of op kantoor. AirPort Extreme maakt gebruik van de innovatieve 802.11ac Wi-Fi-technologie en levert hoogwaardige draadloze toegang voor Mac-computers, pc's en Wi-Fi-apparaten zoals iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV.

Supersnel 802.11ac Wi-Fi.
Met 802.11ac-technologie en een krachtig beamforming-antennesysteem levert AirPort Extreme tot 3x sneller Wi-Fi en een krachtiger en helderder signaal. En omdat hij gelijktijdig actief is op de 2,4-GHz en de 5-GHz frequentie, maakt je apparaat automatisch verbinding met de best beschikbare frequentie voor de beste prestaties.

Ontworpen met het oog op prestaties.
Doordat de antennes bovenin het verhoogde ontwerp zijn geplaatst, geeft AirPort Extreme zijn signalen af vanaf een hoger punt. Daarnaast hebben we het aantal antennes uitgebreid. Het zijn er nu zes: drie voor de 2,4-GHz frequentie en drie voor de 5-GHz frequentie. Combineer dat met de 802.11ac-technologie en je hebt snellere en meer krachtige verbindingen tot je beschikking over grotere afstanden dan ooit.

Eenvoudige configuratie voor iOS en OS X.
Sluit je ADSL- of kabelmodem aan op AirPort Extreme en je maakt met behulp van de ingebouwde configuratie-assistent een nieuw draadloos netwerk. Gewoon met een paar tikjes op je iPhone, iPad of iPod touch. Op een Mac gebruik je het ingebouwde AirPort-configuratieprogramma. De configuratie gaat net zo snel en eenvoudig.

Deel je harde schijf of printer.
AirPort Extreme kan elke externe USB-schijf omtoveren tot een beveiligde schijf die je kunt delen via je Wi-Fi-netwerk. Dus alle documenten, video's, foto's en andere bestanden zijn direct beschikbaar voor iedereen op het netwerk, voor zowel Mac- als pc-gebruikers. Je kunt zelfs een printer aansluiten en die draadloos delen.

Compatibiliteit en beveiliging.
Al je Wi-Fi-apparaten kunnen samenwerken met AirPort Extreme. Hij is namelijk compatibel met alle apparaten die gebruikmaken van de specificaties 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n en 802.11ac. En aangezien AirPort Extreme een ingebouwde firewall heeft om je netwerk te beschermen tegen aanvallen vanaf het internet, kun je met een gerust hart op het web surfen.

Producteigenschappen Apple AirPort Extreme

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
1300 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
3
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
6

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
516883 Digitus UTP CAT6 Soepel 100m Grijs - € 59,95
550397 Netgear ProSafe GS105 5p Gigabit Switch, 1000Mbps 60 € 23,95
Aanbieding
550398 Netgear ProSafe GS108 8p Gigabit Switch, 1000Mbps 60 € 27,95
Aanbieding

Gerelateerde artikelgroepen Apple AirPort Extreme

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Apple AirPort Extreme

.   http://www.apple.com/nl/airport-extreme/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.