Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router

534981
D-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router | DIR-868L/ED-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router | DIR-868L/ED-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router | DIR-868L/ED-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router | DIR-868L/E
Beoordeling
Artikelnummer534981
FabrikantcodeDIR-868L/E
EAN code0790069391873
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Great Value: Dit product biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding. De koper krijgt veel waar voor zijn geld; het product werkt als beloofd. Mogelijk is het functioneel beperkter of vertoont het ruwe kantjes, maar de prijs maakt dat goed.


Met de D-Link DIR-868L Wireless AC1750 Dual-Band Gigabit Cloud maakt u gebruik van de draadloze technologie van de toekomst en het unieke mydlink om eenvoudig verbinding met uw netwerk te maken en het te controleren en bewaken. Als u de gratis mydlink-app downloadt, kunt u uw thuisnetwerk op afstand bewaken. En de inbegrepen SharePort-technologie maakt de toegang tot en het delen van uw bestanden, afspeellijsten en video's eenvoudiger dan ooit.

Snel en betrouwbaar thuisnetwerk
Deze router creëert het snelst mogelijke thuisnetwerk van dit moment door al uw computers en mobiele apparaten met uw breedbandinternet te verbinden. Concurrent dualband 802.11ac met AC SmartBeam-technologie van D-Link brengt u de toekomst van draadloze verbindingen met een hoge bandbreedte. Hierdoor kunt u overal in huis zonder onderbrekingen internetten, HD-video's streamen en internetgesprekken voeren. Gigabit ethernetpoorten bieden snelle bedrade verbindingen voor maximaal vier pc's of andere apparaten. De router is stijlvol, gebruiksvriendelijk en geschikt voor IPv6, voor een betrouwbaar netwerk nu en in de toekomst.

Betere dekking en hogere snelheden met de nieuwste Wireless AC- en revolutionaire AC SmartBeam-technologie
De DIR-868L maakt gebruik van de nieuwste Wireless AC-technologie, die overdrachtssnelheden tot 1,3 Gbps kan leveren. De intelligente AC SmartBeam-technologie van D-Link garandeert continu hoge draadloze snelheden naar al uw apparaten overal in huis, zelfs bij zwaar netwerkgebruik of in kamers die voorheen een slecht draadloos signaal hadden. Hogere draadloze Gigabit-snelheden stellen u in staat om content en bestanden meer dan 4 keer sneller te downloaden en te synchroniseren dan met de vorige standaard en bieden u overal in huis netwerkdekking. De router werkt dankzij concurrent dualband-technologie en zes interne antennes gelijktijdig op de 2,4 GHz band en op de 5 GHz draadloze band. Dit maakt het mogelijk om op de 2,4 GHz band te surfen, chatten en e-mailen, terwijl u tegelijkertijd op de 5 GHz band digitale media streamt, online games speelt of telefoongesprekken via internet voert.

Beleef het product in deze video...


Blijf op de hoogte en blijf beveiligd met mydlink
Deze router geeft u volledige controle. U kunt zien wie verbinding met uw netwerk maakt en welke sites er worden bezocht. Ongewenste bezoekers kunnen worden geblokkeerd. U kunt uw thuisnetwerk op afstand in de gaten houden via het mydlink-webportal of door de gratis mydlink-app voor uw iOS- of Android-apparaten te downloaden.

Moeiteloos bestanden delen
Sluit een USB-opslagmedium aan op uw DIR-868L om een gedeelde opslagruimte in te richten, zodat u bestanden moeiteloos kunt openen en delen met computers en apparaten die met het netwerk zijn verbonden. Sluit een USB-harde schijf aan om uw video- en muziekbibliotheek naar uw laptop te streamen. En met de gratis SharePort Mobile-app voor iOS- en Android-apparaten kunt u een back-up maken van de foto's, bestanden en video's die op uw apparaat zijn opgeslagen. U kunt uw gedeelde opslagruimte zelfs naar eigen inzicht aanpassen door afzonderlijke accounts te maken om de toegang tot de USB-drive te beheren. U kunt uw muziek dan met iedereen delen, terwijl uw persoonlijke bestanden privé blijven. Deze Cloud Router kan ook worden gebruikt om media die op uw USB-opslagmedium staan naar mediaspelers te streamen die DLNA ondersteunen, zoals de Boxee Box van D-Link.

Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk
Installeer de DIR-868L binnen enkele minuten vanaf de bank met de QRS (Quick Router Setup) Mobile app op uw iOS- of Android-apparaat. Sluit de router aan, open de app en volg een paar eenvoudige stappen om uw thuisnetwerk te creëren zonder uw computer zelfs maar aan te raken. Met Wi-Fi Protected Setup kunt u bovendien met één druk op de knop een beveiligd netwerk instellen. Druk eenvoudig op de WPS-knop om direct een veilige verbinding met een nieuw apparaat tot stand te brengen. Als u nog meer mydlink-producten hebt, kunt u gebruikmaken van mydlink Zero Configuration. U hoeft uw mydlink-compatibele apparaat alleen maar met de DIR-868L te verbinden. Deze zal het apparaat vervolgens automatisch aan uw mydlink-account koppelen.

Modern, artistiek ontwerp
De elegante rondingen en het verticale ontwerp van deze cloud router maken dat u niet weer een onooglijk stukje techniek in huis haalt dat ergens moet worden weggestopt. Alle poorten en aansluitingen zijn onopvallend verborgen aan de achterkant van het apparaat, dus de router mag gezien worden in elke moderne huiskamer.

Producteigenschappen D-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
1750 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
6

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
528765 D-Link DGS-105/E, 5p Gigabit Switch 24 € 27,00
528766 D-Link DGS-108/E, 8p Gigabit Switch 24 € 35,00
534982 D-Link DWA-171 Wireless-AC USB Adapter, 750Mbps 24 € 21,00
550397 Netgear ProSafe GS105 5p Gigabit Switch, 1000Mbps 60 € 23,95
Aanbieding

Gerelateerde artikelgroepen D-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot D-Link DIR-868L Wireless-AC Cloud Router

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/connect/routers/dir-868l-wireless-ac17...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.