Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sitecom WLR-7100 Wireless-AC Router X7

535116
Sitecom WLR-7100 Wireless-AC Router X7 | WLR-7100Sitecom WLR-7100 Wireless-AC Router X7 | WLR-7100
Beoordeling
Artikelnummer535116
FabrikantcodeWLR-7100
EAN code8716502027620
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Sitecom WLR-7100 X7 Wireless-AC Router, 1200Mbps

Met deze draadloze AC router beschik je over een supersnel draadloos netwerk waarmee je internet, bestanden en apparaten binnen je thuisnetwerk kunt delen.

De router ondersteunt 802.11ac, de nieuwste generatie Wi-Fi-technologie waarmee je thuisnetwerk een heel nieuw niveau bereikt. De draadloze AC router levert niet alleen de hoogste draadloze snelheden ooit, maar ook betere stabiliteit voor je Wi-Fi-verbinding. En het streamen van meerdere HD-films wordt eindelijk een adembenemende ervaring doordat video's probleemloos en zonder hinderlijke onderbrekingen worden afgespeeld.

Deze router biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps op de 2,4 GHz frequentie en tot 900 Mbps op de 5 GHz frequentie. De standaard 2,4 GHz frequentie is ideaal voor de wat lichtere toepassingen, zoals online-winkelen, e-mailen en internetbankieren, terwijl de minder drukke 5 GHz frequentie perfect is voor zwaardere toepassingen, waaronder HD-streaming en online-gamen. Dankzij de 4 interne antennes is het draadloze bereik uitstekend. De router is uitgerust met vier gigabitpoorten voor een bekabelde snelheid tot 1000 Mbps, de perfecte opstelling voor gameconsoles en desktop-pc's die voor zware toepassingen worden gebruikt.

Met deze router zet je in een handomdraai twee gastnetwerken op, één voor het 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk en één voor het 5 GHz Wi-Fi-netwerk. Met een gastnetwerk kunnen vrienden en familie bij jou thuis veilig internet gebruiken zonder dat ze toegang krijgen tot jouw netwerk, doordat alle privébestanden in het netwerk zijn afgeschermd.

Sitecom Cloud Security biedt uitgebreide real-time bescherming tegen online-dreigingen tijdens het browsen. Voor iedere opgevraagde website controleert de router de database in de cloud op dreigingen en waarschuwt je zo nodig. En omdat deze beveiliging in de router is geïntegreerd, profiteren alle apparaten binnen je netwerk van dezelfde bescherming, van je pc tot je notebook, tablet, smartphone, gameconsole of smart-tv. Sitecom Cloud Security biedt bescherming tegen virussen, phishing, schadelijke websites (URL-blokkering) en kwetsbare software ('exploits'), en stelt je in staat advertenties en websitetracking te blokkeren. Bij de router ontvang je automatisch een gratis proefperiode van zes maanden op Sitecom Cloud Security.

De router is voorzien van een USB 2.0-poort voor aansluiting van een externe harde schijf, printer of webcam, zodat je het apparaat met alle gebruikers binnen het netwerk kunt delen. Print vanaf elke locatie in huis of maak back-ups vanaf elke computer op de aangesloten externe harde schijf. Dankzij de ingebouwde DLNA-mediaserver kun je, waar dan ook in huis, films vanaf de aangesloten harde schijf rechtstreeks naar DLNA-gecertificeerde spelers streamen.

De router wordt geleverd met een voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord waardoor je je apparaten eenvoudig kunt aansluiten via één enkele druk op de OPS-knop (One-Push-Setup). De router is bovendien IPv6 ready zodat je gebruik kunt maken van de nieuwe generatie Internet.

Naast de uitgebreide reeks functies, weet de router ook te overtuigen door de eigentijdse vormgeving en het innovatieve ontwerp. De matte, glanzende en met structuur afgewerkte witte buitenkant geeft de router een zeer hoogwaardig uiterlijk. Luchtopeningen aan alle kanten zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Met de bijgeleverde standaard kan de router staand geplaatst worden of aan de muur worden gemonteerd.

• Draadloze snelheid: tot 300 Mbps op de 2.4 GHz frequentie en tot 900 Mbps op de 5 GHz frequentie
• Simultaneous Dual-Band: maak gebruik van 2 draadloze netwerken
• Uitstekend draadloos bereik: 4 interne antennes
• Bekabelde snelheid: tot 1000 Mbps, ideaal voor HD-streams
• 1 USB 2.0 poort: verbind & deel een harde schijf of printer
• DLNA-server: stream media direct naar je DLNA speler
• Sitecom Cloud Security: online bescherming tegen virussen & phishing
• Gastnetwerk: veilige internettoegang voor je vrienden
• WPA2-beveiliging: voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord
• IPv6 ready: klaar voor de nieuwe generatie internet

Producteigenschappen Sitecom WLR-7100 Wireless-AC Router X7

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
1200 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
4

Gerelateerde artikelgroepen Sitecom WLR-7100 Wireless-AC Router X7

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Sitecom WLR-7100 Wireless-AC Router X7

.   https://www.sitecom.com/nl/wi-fi-router-x7-ac1200/wlr-7100/p/1619


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.