Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple Airport Time Capsule 3TB NAS

535355
Apple Airport Time Capsule 3TB NAS | ME182Z/A
Beoordeling
Artikelnummer535355
FabrikantcodeME182Z/A
EAN code0885909707904
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met Apple AirPort Time Capsule 3TB beschik je in één keer over een supersnel Wi-Fi-basisstation en een eenvoudig te gebruiken back-upapparaat. Een reservekopie maken van je gegevens is nu wel heel erg gemakkelijk. Het is een kwestie van één keer instellen en AirPort Time Capsule doet de rest. AirPort Time Capsule werkt samen met OS X om automatisch en draadloos back-ups te maken, zodat je er altijd zeker van bent dat al je belangrijke gegevens veilig zijn. Elke foto. Elk bestand. Elk muzieknummer. Zelfs je programma's en OS X-instellingen worden bewaard. AirPort Time Capsule slaat het allemaal op - tot 3 TB aan gegevens.

802.11ac. De nieuwe definitie van snel.
AirPort Time Capsule is meer dan alleen een draadloze harde schijf. Het is ook een volledig functioneel Wi-Fi-basisstation met de nieuwste 802.11ac-technologie die gebruikmaakt van drie datastromen. Je kunt nu gegevenssnelheden bereiken tot wel 1,3 Gbps - driemaal de snelheid van de vorige standaard 802.11n. En dat betekent drie keer sneller Wi-Fi. Je krijgt ook de beschikking over een dubbele kanaalbreedte, met 80-MHz kanalen die meer capaciteit bieden zodat de data sneller kan worden verplaatst. En als je 802.11a/b/g/n-apparaten hebt, optimaliseert AirPort Time Capsule ook die verbindingen. Wat je met al die snelheid doet, is natuurlijk aan jou.

Ondersteuning voor simultaneous dual-band.
AirPort Time Capsule ondersteunt simultaneous dual-band 802.11ac Wi-Fi. Dat betekent dat hij gelijktijdig op de 2,4-GHz en de 5-GHz frequentie actief is. Dus welke frequentieband je draadloze apparaten ook gebruiken, ze maken automatisch verbinding met de best beschikbare band zodat ze altijd op de hoogste snelheid werken.

Beamforming richt zich volledig op je apparatuur.
Met de 802.11ac-technologie wordt ook het intelligente en krachtige beamforming-antennesysteem geïntroduceerd. De meeste basisstations geven een eenvormig en constant Wi-Fi-signaal af in alle richtingen. Maar het beamforming-antennesysteem is slimmer: het weet waar een 802.11ac-apparaat zich in het netwerk bevindt. Vervolgens richt AirPort Time Capsule zijn signaal op dat apparaat. Zo wordt je Wi-Fi-signaal krachtiger, helderder en sneller.

Uitpakken en meteen aan de slag
Met AirPort Time Capsule is het configureren van je nieuwe Wi-Fi-netwerk in een handomdraai gebeurd. Zowel iOS als het AirPort-configuratieprogramma in OS X hebben namelijk een configuratie-assistent. Dus zodra je je AirPort Time Capsule inschakelt en aansluit op je DSL- of kabelmodem, kun je de eenvoudige instructies op je iOS-apparaat of Mac volgen. Er zijn geen lastige stappen en er wordt geen moeilijke terminologie gebruikt. De configuratie-assistent neemt je al het werk uit handen.

Producteigenschappen Apple Airport Time Capsule 3TB NAS

Aantal bays
1
Lege behuizing
CPU
DRAM
0 MB
Leessnelheid
0.00 MB/sec
Schrijfsnelheid
0.00 MB/sec
DLNA
UPnP
FTP Server
iTunes Server
Apple Filing Protocol (AFP)
IPv6

Design

Geluidsniveau
0.0 dBA

Energie

Stroomverbruik
0.0 Watt

Netwerk

Gigabit LAN

Aansluitingen

eSATA

Kenmerken

Capaciteit
3000 GB

Opslagmedia

Hot swappable HDD
RAID ondersteuning

Gewicht en omvang

Gewicht
1.5 kg

Gerelateerde artikelgroepen Apple Airport Time Capsule 3TB NAS

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Netwerk Opslag Accessoires
Klik hier voor Netwerk Opslag Accessoires

Links met betrekking tot Apple Airport Time Capsule 3TB NAS

.   http://www.apple.com/nl/airport-time-capsule/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.