Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Plantronics Voyager Legend UC B235-M

535741
Beoordeling
Artikelnummer535741
Fabrikantcode87680-02
EAN code5033588038825
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
VOYAGER LEGEND UC
Staat u bij elke oproep bij. Plantronics Voyager Legend UC voldoet beter dan ooit aan de behoeften van mobile professionals. Met aansluitmogelijkheden voor pc, smartphone en tablet, sensoren, nauwkeurig afgestemde audio, spraakbesturing en geavanceerde oplaadaccessoires, is dit het enige headsetsysteem dat u nodig hebt voor uw mobiele levenswijze.

SUPERIEUR GESPREKSBEHEER
De Voyager Legend UC is ontworpen om het gemak van één headset te bieden bij gebruik van meerdere apparaten: pc, smartphone en tablet. De mini Bluetooth® USB-adapter kan in de USB-poort van uw laptop blijven zitten zodat u altijd snel verbinding kunt maken. U kunt de adapter ook opbergen in de oplaadetui. Met de nieuwe Smart SensorT-technologie kunt u zonder klikken een gesprek beantwoorden. Wanneer u de headset opzet wordt dit gedetecteerd en worden oproepen via de pc of mobiele telefoon automatisch beantwoord, terwijl de aanwezigheidsindicatie voor de softphone automatisch wordt bijgewerkt zodat collega's weten wanneer u beschikbaar bent.

GESPROKEN MELDINGEN EN OPDRACHTEN
Door middel van een nieuw toegevoegd gesproken opdrachtenmenu kunt u met uw stem oproepen beantwoorden, het batterijniveau controleren, nummerherhaling uitvoeren, de headset in koppelingsmodus zetten en nog veel meer headsetopdrachten uitvoeren. Aankondiging van de naam van de beller (alleen mobiel) vertelt u wie er belt zonder dat u naar uw telefoon hoeft te kijken terwijl uitgebreide gesproken meldingen de resterende gesprekstijd, de verbindingsstatus, het batterijniveau en de mute-status melden, waardoor u efficiënter kunt werken.

UITSTEKENDE GELUIDSKWALITEIT
Plantronics' toonaangevende technologie betekent drievoudige precisiegestuurde microfoons met uitgebreide DSP voor superieure ruisonderdrukking. Pc-breedband levert verbeterde helderheid in spraak en de best mogelijke audiokwaliteit, terwijl geavanceerde WindSmart®-technologie drie lagen windbescherming biedt. Met geïntegreerde A2DP kunt u naar streaming media luisteren via uw mobiele telefoon of tablet.

GEMAKKELIJK OPBERGEN EN OPLADEN
De Voyager Legend UC wordt geleverd met twee fantastische oplaad- en opbergaccessoires. Het draagbare oplaadetui bergt de headset en USB-adapter op en biedt visuele batterijstatus voor zowel de headset als het oplaadetui, waarmee tot wel 14 uur extra gesprekstijd wordt geleverd. En wanneer u op kantoor werkt, kunt u de bureauhouder gebruiken die een elegante oplaad- en opbergoplossing vormt.

Profiteer met Plantronics Spokes-software ook van:
Gespreksbeheer op meerdere softphones
Een handige batterijmeter in het systeembalk van de pc, die het niveau van de headsetbatterij toont.
In het configuratiescherm van de headset kunt u instellingen aanpassen, waaronder waarschuwing voor binnenkomend gesprek en gerelateerde opties
Uw UC-aanwezigheid wordt automatisch bijgewerkt wanneer u in gesprek bent; niet alleen bij gesprekken via de pc, maar ook bij mobiele gesprekken.

Producteigenschappen Plantronics Voyager Legend UC B235-M

Kenmerken

3,5mm-connector

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Wireless

Netwerk

Bluetooth

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.