Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DCS-933L Day and Night Cloud

535951
D-Link DCS-933L Day and Night Cloud | DCS-933L/ED-Link DCS-933L Day and Night Cloud | DCS-933L/ED-Link DCS-933L Day and Night Cloud | DCS-933L/E
Beoordeling
Artikelnummer535951
FabrikantcodeDCS-933L/E
EAN code0790069389184
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De D-Link DCS-933L Day/Night Cloud Camera biedt een veelzijdige surveillanceoplossing voor uw woning of kantoor. De D-Link DCS-933L is, in tegenstelling tot een standaard webcam, een standalone systeem dat zonder tussenkomst van een computer hoogkwalitatieve videobeelden kan verzenden. De ingebouwde draadloze extender-functie verbetert bovendien uw bestaande draadloze netwerk zodat uw woning of kantoor een volledigere draadloze dekking krijgt.

7 dagen per week en 24 uur per dag bewaking
De D-Link DCS-933L is een standalone surveillancecamera die zonder tussenkomst van een computer zijn werk kan doen en geen speciale hardware of software vereist. Als de D-Link DCS-933L met internet is verbonden, kan de camera e-mailmeldingen met stilstaande beelden of videoclips verzenden zodra beweging of geluid wordt gedetecteerd. U kunt specifieke gebieden voor bewegingsdetectie selecteren of het geluidsniveau instellen waarbij u gewaarschuwd wilt worden. De ingebouwde IR-LED's bieden een nachtzicht van tot wel 5 meter. Dit maakt 24 uur per dag bewaking mogelijk, zelfs in volledige duisternis.

mydlinkT Cloud Services, de gemakkelijkste manier om uw woning te bewaken
Tot voor kort was het behoorlijk ingewikkeld om een camera in een netwerk te integreren en toegang te configureren. mydlinkT Cloud Services maakt de toegang tot uw camera eenvoudig, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Met de stap-voor-stap handleiding kost het installeren van uw camera slechts enkele minuten. Vervolgens maakt u via een eenvoudige website een mydlinkT-account aan, zodat u uw camera vanaf elke computer met internetverbinding kunt bekijken en beheren. Als u meer dan één camera hebt, kunt u ze allemaal aan uw bestaande mydlinkT-account toevoegen en vanaf één locatie bekijken. Ook als u onderweg bent, zijn uw camera's toegankelijk. Download de gratis mydlinkT-app voor uw iPhone, iPad of AndroidT-apparaat en u kunt de cameraopnamen snel en gemakkelijk bekijken vanaf elke plek waar u over een draadloze of 4G LTE/3G-verbinding beschikt.

Wireless N connectiviteit en extender
De D-Link DCS-933L kan niet alleen met één druk op een knop via wireless N verbinding maken met uw router die WPS-ondersteuning biedt; de extender-functie breidt ook het bereik van uw bestaande netwerk uit. Hierdoor worden dode hoeken geëlimineerd en krijgt uw woning of kantoor een volledigere draadloze dekking.

Volledig uitgerust surveillancesysteem
De D-Link DCS-933L wordt geleverd met de gratis D-ViewCamT software. D-ViewCamT surveillancesoftware voor IP-camera's biedt een compleet surveillancesysteem dat is ontworpen voor het centrale beheer van meerdere IP-camera's. D-ViewCamT ondersteunt maximaal 32 IP-camera's en is compatibel met alle huidige IP-camera's van D-Link. Met de software kunnen audio, video en gebeurtenissen voor uiteenlopende beveiligingstoepassingen digitaal bewaakt en opgenomen worden. De software voorziet gebruikers van een uitgebreide reeks functies voor nog meer gebruiksgemak, waaronder opnemen en afspelen van video, videomodus, mapmodus, wizardmodus, expertmodus, gebeurtenisactie en meer.

Producteigenschappen D-Link DCS-933L Day and Night Cloud

Prestatie

Type camera
box

Beeldsensor

Sensor resolutie
0.3 Megapixel

Lenssysteem

Optische zoom
0 x

Nachtkijker

Nachtzicht
Nachtzicht bereik
5 m

Video

Film resolutie
640x480 px
Film formaat
H.264,M-JPEG

Audio

Luidspreker
Microfoon

Netwerk

Wireless LAN
WiFi 4 (802.11n)

Energie

PoE

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Links met betrekking tot D-Link DCS-933L Day and Night Cloud

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/view/network-cameras/dcs-933l-day-nigh...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.