Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech TK820 Wireless All in One Keyb

536000
Logitech TK820 Wireless All in One Keyb | 920-005143Logitech TK820 Wireless All in One Keyb | 920-005143Logitech TK820 Wireless All in One Keyb | 920-005143Logitech TK820 Wireless All in One Keyb | 920-005143Logitech TK820 Wireless All in One Keyb | 920-005143Logitech TK820 Wireless All in One Keyb | 920-005143
Beoordeling
Artikelnummer536000
Fabrikantcode920-005143
EAN code5099206047204
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Toetsenbord met ingebouwde touchpad
Typen en vegen ineen. Begin met typen op het toetsenbord en schakel dan over naar aanwijzen, zoomen en vegen op de touchpad. Het toetsenbord en de touchpad zijn naadloos geïntegreerd, zodat u moeiteloos en vloeiend tussen beide kunt schakelen. Zelfs de hoek van het All-in-One-toetsenbord is zo ontworpen dat u gemakkelijker kunt typen en vegen.

Groot aanraakgebied met geïntegreerde klikfunctionaliteit
De grote touchpad biedt uw vingers de ruimte om multitouch-bewegingen* uit te voeren, zoals knijpen, zoomen of vegen. Bovendien kunt u uw aanwijzer met meer precisie besturen. Er zijn geen externe knoppen. In plaats daarvan is het volledige oppervlak van de touchpad een knop. Voor een linkerklik tikt of klikt u in het midden van de touchpad. Voor een rechterklik tikt of klikt u in de rechterbenedenhoek van de touchpad.

*Logitech SetPoint-software vereist.

Draadloos, ruimtebesparend ontwerp
Het All-in-One-toetsenbord heeft een ultradun ontwerp dat minder ruimte inneemt op uw bureau. Het wordt draadloos met uw computer verbonden, dus u wordt niet gehinderd door lastige snoeren. Via de geïntegreerde touchpad kunt u de cursor besturen, klikken en bewegingen uitvoeren. Een externe muis is dus overbodig.

Unifying-ontvanger met geavanceerde draadloze 2.4 GHz-technologie
Typ met het toetsenbord voor uw computer of zelfs op uw schoot. Een piepkleine Unifying-ontvanger verbindt uw toetsenbord draadloos met uw computer. Sluit de ontvanger gewoon aan om te typen en vegen. De verbinding is robuust en betrouwbaar, zodat u het toetsenbord op de handigste plek voor u kunt plaatsen en toch kunt profiteren van snelle gegevensoverdracht, vrijwel zonder vertragingen of uitval.

PerfectStrokeT-toetsensysteem
Het PerfectStroke-toetsensysteem verdeelt de typekracht gelijkmatig over het oppervlak van de toetsen. Elke toetsaanslag is vloeiend en stil, zelfs als u de rand van een toets raakt.

IncurveT-toetsen
Logitech IncurveT-toetsen passen bij het natuurlijke profiel van uw vingertoppen. Elk gerond toetsenoppervlak heeft licht afgeronde randen, zodat uw vingers over het toetsenbord glijden. Urenlang comfortabel en vloeiend typen.

Volledig scala aan multitouch-bewegingen
De touchpad ondersteunt 13 unieke Windows 8-bewegingen.* Gebruik randbewegingen om tussen apps te schakelen en de Charms-balk op te roepen, of veeg met drie vingers om naar het startscherm terug te keren. De touchpad werkt ook goed voor basishandelingen zoals aanwijzen, scrollen of klikken.

*Logitech SetPoint-software vereist.

Aanpasbare software en sneltoetsen
Stem uw ervaring af op uw wensen. Met Logitech SetPointT-software kunt u de instellingen van het toetsenbord en de touchpad aanpassen, zodat uw type- en veegervaring op uw wensen wordt afgestemd.

Batterijlevensduur van 6 maanden*
Typ en veeg tot zes maanden bij een volledig opgeladen batterij. Een indicatorlampje geeft aan wanneer batterijen moeten worden opgeladen, en een aan-uitschakelaar helpt u stroom te besparen wanneer het All-in-One-toetsenbord niet wordt gebruikt.

*Levensduur van de batterijen in het toetsenbord is berekend op basis van een geschatte twee miljoen toetsaanslagen per jaar in een kantooromgeving. Gebruikerservaring kan afwijken.

Gerelateerde artikelgroepen Logitech TK820 Wireless All in One Keyb

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Combinatie Sets
Klik hier voor Combinatie Sets
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
Schoonmaakproducten
Klik hier voor Schoonmaakproducten
 
Game Toetsenborden
Klik hier voor Game Toetsenborden
 

Links met betrekking tot Logitech TK820 Wireless All in One Keyb

.   http://www.logitech.com/nl-nl/product/wireless-all-in-onekeyboard-tk820?crid=26


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.